fbpx

Negovani možgani

negovani-mozgani
5 5 6 Product
Redna cena: 26,90 € Vaša cena: 26,90 €
Razstrupljanje, ki jasni misli, poglablja čustva in zagotavlja srečo
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Austin Perlmutter, David Perlmutter
Mehka vezava
378
Slovenski

Izhodišča za boljše negovanje naših možganov v prihodnosti. Zmanjšana izpostavljenost tehnologijam, več časa, preživetega v naravi, kakovostnejše spanje, bolj zdrava hrana, čas za meditacijo in redno telesno vadbo so elementi, ki jih podrobno analizirata.

Negovani možgani; Austin Perlmutter, David Perlmutter

Knjiga Negovani možgani na začetku prinaša pregled sodobnih tegob, s katerimi se soočajo človeški možgani, oblikovani v več sto tisoč letih popolnoma drugačnih življenjskih okoliščin, kot je današnji čas. Dandanes beležimo vse večjo izpostavljenost spletnim tehnologijam in zaslonom vseh vrst, ki utrujajo in obremenjujejo naše možgane ter jih potiskajo v stalno hlepenje po takojšnih nagradah, spopadamo se z razburjenostjo zaradi nenehnih slabih novic, ki naše telo potiskajo v stalni stres, ter doživljamo zasvojenost s predelano hrano, ki povečuje vnetje v našem telesu in škodljivo vpliva na naše možgane, kar vodi v vsestransko tesnobnost in vse večjo odsotnost empatije. Vse to se je v času pandemije samo še povečalo. Kako zaustaviti in preobrniti ta strupeni cikel?

Ne spreglejte avtorjeve uspešnice Požgani možgani!

Avtorja, prvi je priznani nevrolog z dolgoletnimi izkušnjami, drugi pa mladi specialist interne medicine, v nadaljevanju knjige ponudita izhodišča za boljše negovanje naših možganov v prihodnosti. Njihovo razumno vključevanje v sedanje življenje vas popelje na pot bolj zdravega, polnega in zadovoljnega bivanja, pri katerem bodo dobro delovali tudi vaši možgani.

O knjigi:

»Negovani možgani so pomembna knjiga, ki se loteva ogromnega izziva sedanjega časa: iskanja poti za povrnitev našega zdravja in sreče v svetu, ki nas spodbuja k temu, da preveč zapravljamo, se preveč prepuščamo kratkoročnim užitkom in pohvalam, obenem pa premalo razmišljamo. David in Austin Perlmutter sta popolna vodnika po tej temi, ki nas v knjigi seznanjata z množico pristopov ter konkretnih in praktično uporabnih rešitev. Zelo priporočam.«

– Adam Alter, avtor knjige Sužnji zaslona

V košarico

david_perlmutter.jpg

David Perlmutter (1954) je priznani ameriški nevrolog in nutricionist. Pri svojem delu se osredotoča na celosten pristop k zdravljenju različnih bolezni mož­ganov. Za svoje inovativne pristope v zdravljenju nevroloških motenj je prejel številne nagrade. Je avtor številnih odmevnih knjig s področja prehrane, med njimi tudi prevedeni Požgani možgani in Zdravi možgani.

Morda bi vas zanimalo še

24,90 € Požgani možgani
David Perlmutter
24,90 € Zdravi možgani
David Perlmutter
32,00 € Blaženi možgani
Dawson Church
32,00 € Znebite se sladkorja
Dr. Daryl Gioffre
27,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
Rezultati 1 - 8 od 11
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si