fbpx

Znebite se sladkorja

znebite_se_sladkorja
4.5 5 14 Product
Redna cena: 32,00 € Vaša cena: 32,00 €
Pokurite maščobo, zatrite lakoto in s stresnega prehranjevanja preidite na prehranjevanje za moč
Prednaročilo

Specifikacija

Dr. Daryl Gioffre
Mehka vezava
345
Slovenski

Ste vedeli, da sladkor povzroča osemkrat močnejšo zasvojenost od kokaina?

Znebite se sladkorja; Dr. Daryl Gioffre

Dokazano uspešna strategija in načrt, ki vam bosta pomagala znebiti se nenehnega stresnega prehranjevanja in z drobnimi triki preiti k novi navadi prehranjevanja za moč. Ob podpori prave hrane boste vsak dan močnejši, lažje boste opravili z izzivi, ki se vam bodo postavili na pot, pa naj bo to pandemija ali kaj bolj osebnega. Prav tako se vam ni treba zanašati na voljo, da bi se uprli hlepenju – moč lahko prihranite za druge stvari!

Naj ste pripravljeni v celoti spremeniti prehrano ali pa že zdaj jeste dokaj zdravo in se le želite znebiti sladkarij, program Znebite se sladkorja vam bo pomagal dvigniti energijo v neslutene višave, izboljšal se bo vaš spanec in vaša teža bo našla naravno ravnovesje. Že čez nekaj tednov vas bodo prijatelji začeli spraševati, kaj počnete, saj bodo opazili, da preprosto žarite! In še več, zavedali se boste, da dobro skrbite za svoje zdravje (in če imate otroke, lahko to prenesete tudi nanje). Pojavi se zanimiv paradoks: ko se znebite sladkorja, življenje postane slajše.

V košarico

Daryl Gioffre je priznan nutricionist in strokovnjak za dolgoživost, specialist za alkalno prehrano. Sam je premagal močno zasvojenost s sladkorjem in postal zgled zdravja in moči. Osredotoča se v odkrivanje glavnih vzrokov za vnetja in kronične bolezni. Priporoča preproste korake za korenite in dolgoročne zdravstvene spremembe. Njegov pristop je zmeren, brez stradanja ali odrekanja. Z napredno prehrano pomaga ljudem doseči in ohraniti najvišjo mogočo raven zdravja, energije in vitalnosti. Je tudi kiropraktik, trener, strokovnjak za presno prehrano, ultramaratonec, strasten govornik in predavatelj. Več o njegovem delu: www.drdaryl.com

Morda bi vas zanimalo še

24,90 € Požgani možgani
David Perlmutter
25,90 € Dieta fast 800
Michael Mosley
26,90 € Negovani možgani
Austin Perlmutter, David Perlmutter
-7%32,00 €29,76 € Hrana, ki spreminja življenje
Anthony William
-7%25,00 €23,25 € Sok zelene
Anthony William
27,90 € Debelosti do dna
dr. Jason Fung
13,90 € Samomor s sladkorjem
Nancy Appleton & G. N. Jacobs
Rezultati 1 - 10 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si