Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
znebite se sladkorja

Znebite se sladkorja

Dr. Daryl Gioffre
Pokurite maščobo, zatrite lakoto in s stresnega prehranjevanja preidite na prehranjevanje za moč
PPC: 32,00 € Vaša cena: 32,00 € kos
+
Prednaročilo

Podrobnosti

Dr. Daryl Gioffre
Mehka vezava
345
Slovenski
Koda 9789617129618K
Oceni
4.46667 5 15 Product

Ste vedeli, da sladkor povzroča osemkrat močnejšo zasvojenost od kokaina?

Znebite se sladkorja; Dr. Daryl Gioffre

Dokazano uspešna strategija in načrt, ki vam bosta pomagala znebiti se nenehnega stresnega prehranjevanja in z drobnimi triki preiti k novi navadi prehranjevanja za moč. Ob podpori prave hrane boste vsak dan močnejši, lažje boste opravili z izzivi, ki se vam bodo postavili na pot, pa naj bo to pandemija ali kaj bolj osebnega. Prav tako se vam ni treba zanašati na voljo, da bi se uprli hlepenju – moč lahko prihranite za druge stvari!

Naj ste pripravljeni v celoti spremeniti prehrano ali pa že zdaj jeste dokaj zdravo in se le želite znebiti sladkarij, program Znebite se sladkorja vam bo pomagal dvigniti energijo v neslutene višave, izboljšal se bo vaš spanec in vaša teža bo našla naravno ravnovesje. Že čez nekaj tednov vas bodo prijatelji začeli spraševati, kaj počnete, saj bodo opazili, da preprosto žarite! In še več, zavedali se boste, da dobro skrbite za svoje zdravje (in če imate otroke, lahko to prenesete tudi nanje). Pojavi se zanimiv paradoks: ko se znebite sladkorja, življenje postane slajše.

V košarico

Daryl Gioffre je priznan nutricionist in strokovnjak za dolgoživost, specialist za alkalno prehrano. Sam je premagal močno zasvojenost s sladkorjem in postal zgled zdravja in moči. Osredotoča se v odkrivanje glavnih vzrokov za vnetja in kronične bolezni. Priporoča preproste korake za korenite in dolgoročne zdravstvene spremembe. Njegov pristop je zmeren, brez stradanja ali odrekanja. Z napredno prehrano pomaga ljudem doseči in ohraniti najvišjo mogočo raven zdravja, energije in vitalnosti. Je tudi kiropraktik, trener, strokovnjak za presno prehrano, ultramaratonec, strasten govornik in predavatelj. Več o njegovem delu: www.drdaryl.com

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00