fbpx

Brezmejni um

brezmejni_um
Novo
5 5 1 Product
Redna cena: 29,90 € Vaša cena: 29,90 €
Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Russell Targ
Mehka vezava
219
Slovenski

Zaradi napačnih predstav, ki jih imamo o jasnovidnih sposobnostih in nadčutnih zaznavah, jih velikokrat ne jemljemo resno, pa vendar številne znanstvene raziskave dokazujejo, da imamo izjemno sposobnost razvijanja teh darov.

Brezmejni um; Russell Targ

Fizik Russell Targ je leta 1972 pod okriljem Raziskovalnega instituta univerze Stanford soustanovil program za raziskovanje razvoja jasnovidnih sposobnosti. V desetih letih raziskav je spoznal, da večina ljudi lahko opiše dogodke in kraje, ki so izven dosega običajnih čutov, za kar skovali izraz telepercepcija.

Avtor v svoji šesti knjigi Brezmejni um raziskuje njene znanstvene in duhovne posledice in bralcem ponuja podrobne vaje za razvijanje lastnih sposobnosti.

Russell Targ, ki se je rodil 11. aprila 1934, je ameriški fizik, parapsiholog in pisatelj, ki je najbolj zaslovel s svojim raziskovanjem kontrolirane jasnovidnosti oziroma telepercepcije (ang. remote viewing). Targ je najprej zaslovel s pionirskim raziskovanjem laserjev in njihove uporabe. Leta 1972 se je pridružil Raziskovalnemu inštitutu Univerze Stanford (1972), kjer sta se s Haroldom Puthoffom domislila izraza kontrolirana jasnovidnost, ki označuje iskanje vtisov o oddaljenem oziroma za nas nevidnem cilju s parapsihološkimi sredstvi.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si