fbpx

Magija velikopoteznega mišljenja

magija_ovitek_mali
5 5 1 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 24,90 €
Klasično in trajno delo s področja motivacije in pozitivnega mišljenja
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Dr. David J. Schwartz
Mehka vezava
216
Slovenski

Knjiga je bila prvič objavljena leta 1959, nemudoma postala prodajna uspešnica, prodanih je že na milijone izvodov, in še vedno izhaja po vsem svetu v široki paleti jezikov.

Magija velikopoteznega mišljenja; Dr. David J. Schwartz

Magija velikopoteznega mišljenja opogumlja k zastavljanju (višjih) ciljev in daje uporabne metode za doseganje uspehov. Je ena tistih knjig, ki je vedno aktualna in po kateri je stalno povpraševanje. V originalu je izšla leta 1959 in še vedno izhaja v številnih jezikih, prodajne številke pa kažejo proti sedmim milijonom izvodov.

Za to je potrebno prepričanje, ne le želja. Prepričanje zbere za nalogo potrebno moč, spretnost in energijo. Vera v dosego cilja odkriva tudi način izvedbe. Ne uspe nam zgolj zato, ker bi imeli srečo. Uspeh je posledica početja tistih stvari in obvladovanje tistih načel, ki ga proizvajajo.

Dr. Schwartz prikaže skrbno načrtovan program za osvojitev mišljenjskih in vedenjskih navad, ki vodijo k uspehu. Prav vsi smo – morda bolj, kot se tega zavedamo – proizvodi lastnega mišljenja in mišljenja okolice, ki ga sprejemamo kot družbene norme ali sugestije. In vse preveč tega mišljenja je dlakocepnega, ne pa velikopoteznega.

Veličino uspeha določa veličina prepričanja.

Gre za klasično in trajno delo s področja motivacije in pozitivnega mišljenja. Knjiga je bila prvič objavljena leta 1959, nemudoma postala prodajna uspešnica, prodanih je že na milijone izvodov, in še vedno izhaja po vsem svetu v široki paleti jezikov.

Dr. David J. Schwartz (1927-1986) je bil profesor na Georgia State University v Atlanti. Velja za enega največjih strokovnjakov s področja psihologije motivacije. Ustanovil je svoje podjetje, specializirano za svetovanje in razvoj vodenja. Predaval je številnim trgovskim združenjem in prodajnim skupinam ter vodil izobraževanja za vodstvene kadre. Je avtor večih knjig, najodmevnejša je pričujoča.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

24,90 € Trenutek dviga
Melinda Gates
28,90 € Trg in stolp
Niall Ferguson
24,90 € Obnašaj se! - - - 2. del
Robert M. Sapolsky
33,90 € Spremembe vredna
Tanja Skaza
21,90 € Ovira je pot
Ryan Holiday
19,90 € Bogati očka, revni očka
Sharon L. Lechter, Robert T. Kiyosaki
Rezultati 1 - 8 od 26
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si