Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
proces-prisotnosti

Proces prisotnosti

Michael Brown
Čemu bomo posvetili pozornost?
PPC: 21,90 € Vaša cena: 20,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Michael Brown
Mehka vezava
222
Slovenski
Koda 9789616468619K
Oceni
4.12 5 25 Product

Na nas je, da izberemo, čemu bomo posvetili pozornost: gledanju in kritiziranju zunanjega kaosa ali zretju večne resnice bivanja v svojem srcu. Ta izbira je danes najpomembnejša.

Michael Brown; Proces prisotnosti

Končno je napisano tisto, kar je težko razložiti, hkrati pa je dano vsakomur. Priročniško napisana knjiga nas nežno pelje k izkustvu preobrazbe, v sfero zavedanja sedanjega trenutka.

Proces prisotnosti ne stremi k temu, da bi postali nekaj drugega ali nekdo drug. Želi nas spomniti in nam dati možnost izkustva tega, kar smo.Proces prisotnosti je razdeljen v deset zaporednih delov, od katerih vsak traja sedem dni. Je vodeno potovanje, ki temelji na dihalni vaji zavestnega zveznega dihanja.

Skozi vaje uzavestimo čustvena bremena in zaznamovanosti, ki smo jih prejeli v prvih sedmih letih življenja in nas odvračajo od življenja v sedanjem trenutku. Med procesom se naučimo tehnik in dobimo orodja zaznave, ki jih potrebujemo, da preusmerimo pozornost od pasti časovno usmerjenega načina razmišljanja. Tako nas Michael Brown postopoma popelje v sedanji trenutek, v katerem se odvija naše izkustvo.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00