Najina ljubezen

najina_ljubezen
4.17647 5 17 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 23,90 €
Nepogrešljivo čtivo za vse pare, ki se soočajo s težavami ali celo že razmišljajo o usodni odločitvi o razvezi
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Dr. Harville Hendrix
Mehka vezava
242
Slovenski
20,5x13,5
Andrej Poznič

Srčna želja vsake ženske in vsakega moškega je najti ljubezen svojih sanj. Partnerja, ki bo izpolnil velika pričakovanja o romantični ljubezni, varnosti in srečni družini. 

Najina ljubezen; Dr. Harville Hendrix

Le redkim to uspe. Skoraj polovica zakonskih zvez (in še veliko več ljubezenskih) se konča z ločitvijo ter bolečino in osamljenostjo, ki jo le-ta prinese s sabo. Če pa je ločitev povezana tudi z delitvijo premoženja in bojem za skrbništvo nad otroki, ima lahko prav travmatične posledice za vse vpletene. Vendar ni treba, da je tako...


Vodilni zakonski terapevt Dr. Harville Hendrix vam bo v knjigi Najina ljubezen na strokoven, a razumljiv in poljuden način, pokazal pot mimo številnih čeri do ljubezenske zveze, o kateri ste vedno sanjali. Avtor trdi, da trdnost in trajanje zakonske ali partnerske zveze v ničemer ni odvisna od sreče pri izbiri partnerja ali kakšnega drugega naključnega dejavnika, ampak od zavedanja svojih potreb in potreb svojega partnerja ter od njihove izpolnitve. 

Avtor opozarja, da ljudje pogosto bežijo iz enega odnosa v drugi, a če pri tem ne razrešijo razlogov in odpravijo vzrokov za neuspeh prvega razmerja, bodo vedno znova razočarani in nezadovoljni. Še več, z vsakim novim neuspehom se bo povečeval občutek nemoči in poglabljalo nezaupanje v lastno sposobnost soustvariti srečno življenje v dvoje. 

Dr. Hendrix je na podlagi spoznanj in izkušenj iz svoje več kot dvajset let dolge prakse (v kateri je svetoval več kot tridest tisoč ljudem) trdno prepričan, da bi morali pari narediti vse, da ohranijo zakonsko oziroma partnersko zvezo. Razlogi za nezadovoljstvo z zvezo namreč niso v partnerju, ampak v lastnih nepotešenih hrepenenjih iz otroštva. To je pravzaprav osvobajajoče spoznanje, saj se zavemo, da je ključ do zakonske harmonije v naših rokah.

Ne spreglejte nižje cene paketa avtorjevih uspešnic - Paket knjig Najina ljubezen in Ohraniva!

Dr. Hendrix razkriva, da je vzrok vseh kasnejših težav v zakonu prepričanje ljudi, da je za dober zakon ali zvezo potrebno le najti pravega partnerja. V nasprotju s tem trdi, da smo mi tisti, ki moramo postati pravi partner. Tak, ki bo razumel, da je za dober zakon potrebna predanost, samonadzor ter volja in pogum za osebno rast in spremembe. Vse napotke in podporo, ki jih potrebujete na tej poti, boste našli v tej knjigi, ki je napisana v jasnem in razumljivem jeziku.

Knjiga Najina ljubezen je pravzaprav priročnik, zato je nepogrešljivo čtivo za vse pare, ki se soočajo s težavami ali celo že razmišljajo o usodni odločitvi o razvezi. To je knjiga, ki vam lahko pomaga obnoviti zvezo, v katero morda ne verjamete več. 
Izjemno dragocene so vaje v tretjem delu knjige. To je niz preizkušenih nalog, ki jih lahko skupaj s partnerjem ali pa sami opravite kar doma. Če boste sledili priporočilom, boste lahko v desetih tednih pridobili zelo dober vpogled v razloge za svoje zakonske težave in dovolj znanja, da jih boste lahko tudi sami odpravili.

Knjiga je seveda zelo priporočljivo branje tudi za tiste, ki še iščejo ljubezen svojega življenja ter za pare, ki se nahajajo v prvem obdobju skupnega življenja – obdobju romantične ljubezni – in želijo ohraniti trden in ljubeč odnos tudi po tem, ko bo najmočnejša zaljubljenost splahnela. 


Če ste starši malčka ali najstnika, bi morali knjigo dobro preučiti. Naučili se boste, kako zaščititi ranljivo otroško dušo ter pomagati sinu ali hčerki izogniti se neprijetnim izkušnjam, ki bi lahko kasneje v življenju negativno vplivale na njihovo sposobnost oblikovanja trdne in ljubeče partnerske zveze. V čim zgodnejšem obdobju razvoja je vaš otrok, bolj mu boste lahko pomagali s spoznanji in priporočili iz te knjige.

Knjiga Najina ljubezen bo prav lahko ena najpomembnejših knjig, ki jih boste prebrali v življenju.

V košarico

harville_hendrix.jpeg

Dr. Harville Hendrix že več kot dvajset let dela kot zakonski svetovalec in terapevt. Slovi kot eden največjih stroovnjakov za medosebne partnerske odnose, ki se lahko pohvali z visoko stopnjo uspešnosti pri delu s pari. Njegovo temeljno delo, mednarodna uspešnica Najina ljubezen, je zagotovo eden najkoristnejših priročnikov s tega področja, ki je pomagal tisočim parom razrešiti nesoglasja ter povrniti ljubezen in zaupanje. 

 Z ženo Helen LaKelly Hunt je soustvaril terapijo odnosa Imago in razvil koncept »zavestnega partnerstva«.

Njuno partnerstvo in sodelovanje je obrodilo številne knjige o intimnih odnosih in starševstvu. Skupaj sta soustanovila Imago Relationships International, neprofitno organizacijo, ki je usposobila več kot 2000 terapevtov in pedagogov v 51 državah po vsem svetu. Prav tako je soustanovil Relationships First, ki ljudem pomaga, da se naučijo, kako se povezati skozi svoje razlike.

Hendrix je doktoriral iz psihologije in teologije na Univerzi v Chicagu in prejel častni doktorat ter dve priznanji za zasluge. Nastopil je v številnih nacionalnih televizijskih oddajah, da bi ozaveščal o Imago Relationship Therapy, vključno s 17 gostovanji v oddaji Oprah Winfrey.

Morda bi vas zanimalo še

39,90 € Paket knjig Najina ljubezen in Zbogom soodvisnost
Dr. Harville Hendrix in Melody Beattie
5,00 € Čarobni odnos
Jana Pristovšek
-10%18,90 €17,01 € Osem lekcij za srečnejši zakon
dr. William Glasser in Carleen Glasser
-10%23,00 €20,70 € Drevesa govorijo - trda vezava
Metoda Vidmar Vengust
22,90 € Energija ljubezni
Donna Eden in David Feinstein
16,00 € Ljubezen se začne ... po 40.
Cherry Gilchrist, Lara Owen
25,00 € Malo nora, malo zmešana
Eva Duša Hodnik
-10%19,90 €17,91 € Najti se in ostati skupaj
dr. William Glasser in Carleen Glasser
24,95 € Čutim, torej sem!
Izidor Gašperlin
18,00 € Popolna ljubezen (priročnik)
Lidija Bašič Jančar
24,00 € Iskanje srečnega razmerja
Bernarda Gradišnik, Branko Gradišnik
Rezultati 1 - 16 od 22
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si