fbpx

Solo v dvoje

solo_v_dvoje
4.27273 5 11 Product
Redna cena: 24,95 € Vaša cena: 24,95 €
Poti in stranpoti v partnerskih odnosih
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Izidor Gašperlin
Trda vezava
270
Slovenski
145 x 205 x 23

Knjiga Solo v dvoje je namenjena tako parom s težavami, kot tudi zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ter tistim, ki trpijo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni. Praktično vsem, ki si želijo kvalitetno partnerstvo. Za to pa je najprej potrebno opraviti z miti in zmotami o ljubezni in partnerskih odnosih.

Solo v dvoje; Izidor Gašperlin

Knjig, ki razbijajo mite o ljubezni, je veliko. S Solom v dvoje avtor presega nekatere nedoslednosti in pretirane poenostavitve ter predstavlja sodoben pogled na partnerske odnose.

 Solo v dvoje je zdravilna knjiga za moške in ženske, ki si želijo dvojine, in za one, ki bežijo pred njo. Z Gašperlinovo knjigo ne bo šlo lažje, hitreje pa zagotovo.

Manca Košir, publicistka in pisateljica

Navidezni paradoks je, da prav »egoistično« soliranje, ki izraža temeljno samostojnost vsakega od partnerjev, pomaga k graditvi pristne in varne bližine med partnerjema. Zavedanje, da imaš možnost, da se lahko odmakneš in v miru poskrbiš zase, ko bližina ostane neprijetna ali prenevarna, te spodbuja, da si upaš tvegati vedno več bližine.

Ni pomembno, kako rečemo temu, kar pristno dobrega poskušamo vnašati v partnerski odnos in si želimo prejemati od partnerja. Naj bo to zaljubljenost, očaranost, ljubezen, privlačnost, naklonjenost, popuščanje, razumevanje, nežnost, pogrešanje, tolažba, spodbujanje ...

Pomembno je, da vse to, kar nam veliko pomeni, čim večkrat počnemo in dajemo. Zaradi sebe in iz sebe, z miti ali brez njih. Preprosto zato, ker je solo lepši in razburljivejši v dvoje.

V košarico

Izidor Gašperlin, licencirani zakonski in družinski terapevt je pritegnil pozornost že s svojo prvo knjigo Čutim, torej sem!. Kot strokovnjak na področju odnosov je bil pogosto gost tako v oddaji Dobro jutro na RTV SLO, na Planetu TV kot tudi tudi v različnih radio oddajah.

V okviru TEDx Kranj - društva za širjenje dobrih idej je vodil predavanje z naslovom: Kako oditi od staršev? Izidor Gašperlin in njegova razmišljanja so bila pogosto zastopana tudi v različnih časnikih in revijah kot so: Delo, Nedelo, Ona, Onaplus, Finance, Ženska, Zarja, Jana, Primorske novice, Med.over.net …)

Morda bi vas zanimalo še

24,95 € Striptiz v dvoje
Izidor Gašperlin
15,81 € Enačba za ljubezen
Zatteja Helen
25,00 € Malo nora, malo zmešana
Eva Duša Hodnik
24,00 € Iskanje srečnega razmerja
Bernarda Gradišnik, Branko Gradišnik
23,90 € Druga žena
Alenka Kesar
Rezultati 1 - 8 od 12
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si