avtist

Avtist in poštni golob

Rodaan Al Galidi
Četrti roman iraškega avtorja, ki ustvarja v azilu na Nizozemskem.
PPC: 19,90 € Vaša cena: 18,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Rodaan Al Galidi
Trda vezava
160
Slovenski
Koda 9789616970471K
Oceni
4.5 5 4 Product

Izjemno sveža, humorna in občuteno zapisana zgodba mlade matere Janine in njenega avtističnega sina Geerta, ki se zaradi svoje drugačnosti ne more povezati z okolico.

Avtist in poštni golob; Rodaan Al Galidi

Geert s svojo mamo živi v neki vasi na Nizozemskem, v hiši, ki meji na center ponovne uporabe. Fant, ki lažje kot z ljudmi povezavo najde s predmeti, začne v skrivnostnem svetu centra razvijati svoj nenavadni talent, ko iz stvari izvleče naravnost čudežne nove lastnosti. Po mladostnem eksperimentiranju z najrazličnejšimi predmeti mu nekoč pujsek, ki se po nesreči znajde v centru, odpre vrata v svet glasbe. Geert tako začne iz starih kavčev, ki so razstavljeni v centru, izdelovati naravnost čudovite violine, ki se lahko merijo s tistimi, ki jih je izdeloval Stradivari.

Nekoč ga po naključju odkrije nemški prodajalec violin Schneider, ki prepozna njegov talent in mu za violine pošteno plača. V mirno življenje Geerta, sedaj že v odraslih letih, pa se nekega dne vplete poštni golob, ki mu hitro začne spreminjati življenje. Topla in duhovita pripoved je četrti roman iraškega avtorja, ki ustvarja v azilu na Nizozemskem.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si