fbpx

Vsi moji otroci in njihove mame

vsi_moji_otroci
5 5 4 Product
Redna cena: 35,00 € Vaša cena: 35,00 €
Avtobiografski roman o delu avtorice z otroki s posebnimi potrebami in njihovimi starši
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Apolonija Klančar
Trda vezava
132
Slovenski

Roman vsebuje poezijo, dnevniške zapise, slike in poljudna besedila. Pripoveduje zgodbe o življenju teh otrok, njihovih družin in avtoričinem delu z njimi. Beleži napredke teh otrok po avtoričini pomoči na osnovi aktivnih in pasivnih gibalnih intervencij.

Vsi moji otroci in njihove mame; Apolonija Klančar

 

apolonija_klanar_216150195.jpg

Sem profesorica latinskega jezika, diplomirana anglistka – prevajalka in Montessori pedagoginja. Nad Montessori študijem sem bila navdušena zaradi celostnega pogleda na človeka in učenje. Ob prevajanju del Marie Montessori sem spoznavala pomen zgodnjega spontanega in nezavednega učenja zaznavanja. Delo, ki ga opravljam danes, pomaga prav tem avtomatizmom zaznavanja.

Leta pedagoškega dela so mi dala jasno izkusiti, da je dober pedagog predvsem ta, ki zna najti načine, kako snov približati učencu, še posebno tistemu s težavami. Takih je danes veliko. Zakaj nekateri poslušajo, pa ne slišijo? Gledajo, pa ne vidijo? Se učijo, a si ne zapomnijo? Imajo slabo slušno in vidno pozornost, neustrezen prijem pisala, so hiperaktivni, agresivni, občutljivi? Kako jim pomagati do večje samostojnosti?

Pedagoški credo Marie Montessori POMAGAJ, DA NAREDIM SAM! me je vodil v iskanje novih znanj, ki sem jih našla izven naših uradnih izobraževalnih inštitucij. Ta znanja med drugim upoštevajo, da je v stresu učenje ovirano ali celo zavrto in da  ima mnogo otrok težave z zaznavanjem. Česar ne zaznam ali ne zaznam dobro, to se naučim le s težavo in nepopolno!

foto: apolonijaklancar.si

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si