fbpx

Dihajte

dihajte
4.5 5 4 Product
Redna cena: 29,95 € Vaša cena: 29,95 €
Preprost revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Belisa Vranich
Trda vezava
213
Slovenski
24x20
Eva Žontar

Miselne in telesne posledice modernega življenja, kot so povišan krvni tlak, spolna disfunkcija, prebavne težave in porušen imunski sistem lahko odpravimo z zavestnim nadziranjem svojega diha. Poleg tega lahko pravilno dihanje poveča nivo energije, pospeši celjenje ran, izboljša kognitivne sposobnosti in ohranja miselno ravnovesje.

Dihajte; Belisa Vranich

Preprosti revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja. Miselne in telesne posledice modernega življenja, kot so povišan krvni tlak, spolna disfunkcija, prebavne težave in porušen imunski sistem lahko odpravimo z zavestnim nadziranjem svojega diha. Poleg tega lahko pravilno dihanje poveča nivo energije, pospeši celjenje ran, izboljša kognitivne sposobnosti in ohranja miselno ravnovesje.

Dr. Vranich vam pokaže, kako lahko preprečite stres in bolezen ter izboljšate splošno kakovost življenja s preprosto vadbo pravilnega dihanja, ki vam ne bo vzela več kot deset minut na dan. Dihajte združuje anatomijo, šport, psihologijo in čuječnost ter ponuja bralcu orodje, s katerim se lahko sam pozdravi od znotraj navzven, dih za dihom. Pravilno dihanje je pomembno za telo, zato knjiga vsebuje vaje pravilnega dihanja, ki jim je lahko slediti in bistveno izboljšajo nivo energije in miselno jasnost, vas pa naredijo bolj mirnega in srečnega. 

Nespečnost? Izginila. Tesnoba? Izginila. Brez vsakršnih zdravil. Neprijetni stranski učinki tablet za zniževanje pritiska? Izginili. Poceni in učinkovito preprečevanje srčno-žilnih bolezni, šibkega imunskega sistema, debelosti, bolečin v hrbtu in prebavnih težav? Ja. Se sliši predobro, da bi bilo lahko res? Globoko vdihnite in začnite verjeti. 

Sodobna znanost potrjuje, kar so generacije zdravilcev opazovale skozi stoletja prakse: zavestno pravilno dihanje lahko aktivira naravno sposobnost telesa, da preprečuje in zdravi bolezni.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

23,90 € Dihamo!
Dr. John M. Kennedy
24,90 € Filozofija hoje
Frédéric Gros
27,60 € Zdravje je v nas
Boris Vene, Nikola Grubiša
24,90 € Narava zdravi in popravi
Florence Williams
Rezultati 1 - 5 od 5
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si