fbpx

Prvi zapisi z gora

prvi_zapisi_z_gora
5 5 1 Product
Redna cena: 8,90 € Vaša cena: 8,90 €
Z mislijo na starše in njihove otroke je nastal planinski dnevnik Prvi zapisi z gora.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Sandra Pohole
Trda vezava
132
Slovenski

Mala knjižica je primerna za otroke do desetega leta starosti. Je odličen pripomoček za starše in vse, ki delajo z mladimi in jih sploh prvič spoznavajo s čari pohodništva, gorskega sveta oziroma gibanja na prostem nasploh. Otroci bodo zagotovo navdušeni.

Prvi zapisi z gora, planinski dnevnik; Sandra Pohole, K8 dizajn

Mala knjižica je primerna za otroke do desetega leta starosti. Je odličen pripomoček za starše in vse, ki delajo z mladimi in jih sploh prvič spoznavajo s čari pohodništva, gorskega sveta oziroma gibanja na prostem nasploh. Otroci bodo zagotovo navdušeni.

Zasnovan je kot mala planinska spominska knjiga, kamor otroci beležijo svoje vtise in doživetja. Je tudi didaktičen, saj vsebuje opise nekaterih gozdnih in gorskih živali ter preproste križanke in igre, kot so iskanje razlik, labirinti, povezovanje pik v slike in še kaj. Poleg tega je novi malček opremljen tudi s preprostimi pravili gorskega bontona. Skratka, vse ima! Je sploh treba dodati, da je knjižica tudi odlična ideja za darilo? Najbrž ne!

Z MANO HODIL JE PRIJATELJ, KO BILO MI JE HUDO, Z NJIM SEM VEDEL, DA BO ŠLO
V knjižici je dovolj prostora, za opis tridesetih hribov oz. gora, ki jih boste prehodili. Vsak obisk gora spremlja določena žival. Tako je otroku lažje, saj bo danes z njim na poti sova, jutri ježek, pojutrišnjem ...

"Pokažite otroku radosti hoje v hribe in mu naročite Prve zapise z gora, da bo vsaka pot zapisana!"

V GORE HITIMO, PRAVIL SE DRŽIMO
V Prvih zapisih z gora otrokom na kratek in zanimiv način predstavimo pravila, ki se jih je v hribih in gorah potrebno držati. Tako bodo otroci tudi sami aktivno načrtovali s starši.

Vedeli bodo, da je potrebno vzeti pravo opremo, zadosti hrane in pijače. Planinski dnevnik pa poučuje tudi o varnosti in skrbi do narave.

GLEJ SLEDI, LE KDO TUKAJ ŽIVI?

Poseben poudarek pa je namenjen živim bitjem. Otrok preko slik, opisov in odtisov sledi spoznava živali, ki jih srečujemo v naših gozdovih in gorah. Knjižica je zato zelo uporabna na sami poti, saj lahko raziskujete, katere živali so se tam nahajale pred vami.

NE TRENIRAM TELESA LE, TUDI MOJE ZNANJE NADGRAJUJE SE

Prvi zapisi z gora vsebujejo slikovne križanke, kvize in pobarvanke. Otrok z njimi utrjuje znanje o živalih, predvsem pa se ob reševanju zabava. Nekaj jih lahko reši po poti, ko se ustavite pri gorski koči ali pa doma, ko urejate zapiske.

S knjižico bo otrok osvojil veliko naravoslovnega znanja. Srečal se bo s pojmom dolžina poti, nadmorska višina, spoznaval vremenske pojave in strmost poti. Vse to si zapiše in označi v dnevnik.

Ne spreglejte tudi planinskega dnevnika za odrasle; Zapisi z gora – planinski dnevnik

TUKAJ SHRANJENO JE VSE, NOBEN SPOMIN NE IZBRIŠE SE

Poleg tega pa je na voljo tudi dovolj prostora, kamor vpiše tri najboljše stvari, ki jih je doživel na izletu in prilepi fotografijo.

DANES BIL SEM RES JUNAK, TAKEGA VZPONA NE ZMORE VSAK!

S Prvimi zapisi z gora se bo razvijal tudi osebnostno. Spoznal bo, da je potrebno pot načrtovati, da si moramo pogosto zastaviti in opredeliti cilje. Predvsem pa bo dobil prijetno izkušnjo, kako je, ko cilj dosežemo.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

29,99 € Pocestnica
Benka Pulko
-20%24,90 €19,92 € Govorica najvišjih gora
Nataša Pergar
22,40 € Poti
Robyn Davidson
19,90 € Triglavske poti
Samo Rugelj
19,90 € Nikoli na vrh
Paolo Cognetti
22,90 € Ranljiva
Tjaši Artnik Knibbe - Sarabraj
25,00 € Kako se ljubi reka
Špela Kaplja
Rezultati 1 - 11 od 11
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si