fbpx

Kako se ljubi reka

kako_se_ljubi_reka
5 5 7 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: 25,00 €
Knjiga je vabilo h globljemu pogledu na reke v katerem prepoznamo njihov pomen in jih ne le zaščitimo, temveč jih z rituali, podanimi tudi v knjigi, začnemo častiti.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Špela Kaplja
Mehka vezava
225
Slovenski

 “S to knjigo smo poleg povabila v intimni svet preobrazbe povabljeni v jasno strukturirano znanje, da vode hranijo še nikoli prej tako razkrit kolektivni spomin. Špela ga je destilirala v eliksir in prelila na papir. Zlata vredna Kaplja. 

(Tadeja La Zupan, 6.  element)” 

Kako se ljubi reka; Špela Kaplja

Knjiga Kako se ljubi reka je v prvem delu iskren zapis avtoričinega zdravljenja ter preobrazbe s pomočjo rek. Osrednji del knjige so Ljubezenska pisma rekam, intimni zapisi avtoričinih srečanj z rekami, ki predstavijo 13 slovenskih Velikih Dam: Idrijce, Dragonje, Kamniške Bistrice, Save, Soče, Mostnice, Ljubljanice, Drave, Kolpe, Mure, Krke, Savinje in njene domače Rovščice. Ti ponudijo vpogled v skrivno svetišče reke in preko kratkih erotičnih zapisov razkrivajo, kako se ljubi reka.

V načinu ljubljenja se odstira njihov energijski zapis, način na kakšen način ustvarjajo svet in s kakšno kvaliteto nas bogatijo. Knjiga je vabilo h globljemu pogledu na reke v katerem prepoznamo njihov pomen in jih ne le zaščitimo, temveč jih z rituali, podanimi tudi v knjigi, začnemo častiti.

“Knjiga Kako se ljubi reka je srčno, pogumno, odkrito pričevanje o osebnem prebujanju in osvobajanju. O napajanju skoraj presahlih notranjih pokrajin s svežimi sokovi življenja. Je zbirka izvirnih ljubezenskih pisem, ki se zapišejo iz vira – notranjega izvira. Srce zapleše, zapoje in zavriska, ko se prebujena ženska zaveže, da njeno telo ne bo več gojišče strupenih prepričanj in vzorcev delovanja, ampak bo svetišče. S sveto močjo se telo polni, ko se golo prepušča poljubom rek. Polnočutno prisluškuje njihovim zgodbam in sporočilom, jih svobodno izpleše v novodkritem gibu, zasluti v barvitih sanjskih podobah in spiše v neoviranem toku navdiha, da bi njihov dih zavel v svet.”

- Tina Košir, iz spremne besede knjigi.

V košarico

spela-kaplja-22-1536x1022.jpg

Špela Kaplja je pisateljica, pesnica, pripovedovalka zgodbo za Naravo in raziskovalka Rek, predvsem pa je glasnica sveta Narave. S pripovedovanjem zgodb, osvetljuje in približuje Naravo ljudem, od domačega centra Terra Anima, kjer živi in soustvarja, jih je ponesla vse do pripovedovalskega festivala na Škotskem in Eco film festivala v Londonu. Najraje pripoveduje in piše kar tam, od koder črpa navdih za svojo umetnost – to je v naravi, ob njeni najljubši reki – Kamniški Bistrici. Njene zgodbe zvenijo najbolj čarobno pod krošnjo stare bukve, kjer poslušalci lahko doživijo, da ob pripovedovanju zgodb postane živ ves svet naokoli.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si