fbpx

Pot v svobodo z metodo opuščanja

pot_v_svobodo_
4.71429 5 7 Product
Redna cena: 27,00 € Vaša cena: 27,00 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

David R. Hawkins
Mehka vezava
326
Slovenski

Notranja metoda prepustitve, ki je opisana v tej knjigi, ima veliko praktičnih koristi in je uporabna na prav vseh področjih človekovega življenja: fizično zdravje, ustvarjalnost, finančni uspeh, čustveno celjenje, poklicni uspeh, odnosi, spolnost in duhovna rast. Izvajamo jo lahko kar med vsakodnevnimi opravili.

Pot v svobodo z metodo opuščanja; David R. Hawkins

Dr. Hawkins si je v desetletjih svoje klinične psihiatrične prakse predvsem prizadeval najti najučinkovitejše metode za odrešitev človekovega trpljenja v vseh njegovih oblikah. Knjiga Pot v svobodo opisuje preprosto in učinkovito metodo, s katero opustimo vse ovire na poti do razsvetljenja in se osvobodimo negativnosti.

Z metodo opuščanja lahko odklenemo naravno prirojene sposobnosti za srečo, uspeh, zdravje, dobro počutje, intuicijo, brezpogojno ljubezen, lepoto, notranji mir in ustvarjalnost.

Ta stanja in sposobnosti so v nas vseh. Niso odvisni od zunanjih okoliščin ali osebnih lastnosti; ne potrebujejo prepričanj ali verskega temelja. Nobena skupnost ali ureditev si ne lasti notranjega miru, saj pripada človeškemu duhu že zgolj zaradi narave našega izvora. Avtorjevo sporočilo je univerzalno sporočilo vsakega velikega učitelja, modreca in svetnika: »Nebeško kraljestvo je v vas; kar iščete, se ne razlikuje od vas.«

Dober primer je naslednja izkušnja. Ste sredi intenzivnega prepira; ste jezni in prizadeti, ko vas nenadoma prešine, da je vse skupaj neumno in smešno. Začnete se smejati. Pritisk popusti. Opomorete si od jeze, strahu in občutka, da so vas napadli, in nenadoma se počutite svobodno in srečno. Pomislite, kako čudovito bi bilo, če bi to lahko storili kadar koli, kjer koli, ne glede na to, kaj bi se vam zgodilo. Vselej bi se počutili svobodno in srečno in vaši občutki vas nikoli več ne bi spravili v kot.

To je smisel metode: da se zavestno in po svoji lastni volji ne obremenjujete z neprijetnimi čustvi. Vi ste tisti, ki odločate, kako se boste počutili, in nič več niste na milost in nemilost prepuščeni svetu ter svojim odzivom nanj. Nič več niste žrtev. 

Knjiga je neprecenljivi vir za vse strokovnjake, ki delujejo na področjih duševnega zdravja, psihologije, medicine, samopomoči, duhovnega razvoja in zdravljenja od odvisnosti.

V košarico

DAVID R. HAWKINS je bil direktor inštituta za duhovne raziskave, priznan kot pionir raziskav na področju zavesti in cenjen avtor, predavatelj, zdravnik in znanstvenik. Bil je svetovalec katoliškim, protestantskim in budističnim samostanskim redom; gostoval je na različnih velikih televizijskih hišah in na radijskih programih ter veliko predaval vsepovsod, v Westminstrski opatiji, na Oxfordskem forumu, na univerzi Notre-Dame in na Harvardu. Spoštovan je kot učitelj višje zavesti, ki so mu nadeli naziv »Vodilni in najpomembnejši učitelj poti do razsvetljenja«. Svoje življenje je posvetil izboljšanju človeštva. Umrl je leta 2012.

Morda bi vas zanimalo še

22,00 € Nesmrtni um
Ervil Laszlo in Anthony Peake
19,90 € Najti se in ostati skupaj
dr. William Glasser in Carleen Glasser
27,90 € Teorija izbire
dr. William Glasser
18,90 € Osebnostni plus
Florence Littauer
24,00 € Božja rešitev
Neale Donald Walsch
22,00 € Ne stopajte več po prstih
Paul T. Mason, MS in Randi Kreger
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si