Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
stanetov strah naslovnica

Maša in Stanetov strah pred letenjem

Aleksander Arsov
Ali tapkanje deluje? Več o tem boste izvedeli v pričujoči zgodbici.
PPC: 17,00 € Vaša cena: -90%17,00 €1,70 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060614
Aleksander Arsov
Trda vezava
24
Slovenski
165 x 230
Koda 9789617060614
Oceni
5 5 3 Product

Predstavljamo drugo knjižico iz serije »Maša se uči novih reči«, zgodbo z naslovom Maša in Stanetov strah pred letenjem. 

Maša in stanetov strah pred letenj3em; Aleksandar Arsov

V prihajajoči seriji slikanic mala Maša izve veliko o svojih sorodnikih in znancih, kajti Mašina mama ji vsak večer pove novo zgodbo, zgodbo o družini, ljubezni in razumevanju.

Maša kaj kmalu ugotovi, da nobeden od njenih sorodnikov ni prav popoln, a vsi so izredno ljubeči in razumevajoči ter se predvsem znajo boriti za svoje sanje. Včasih je ta pot do uresničitve sanj sicer malo bolj ovinkasta, a vedno pripelje h končnemu cilju. Da bi zadeva bila še bolj zanimiva, se skoraj vsak član Mašine družine ukvarja z neko duhovno prakso. Ene družine enostavno take so. A duhovnost ni enosmerna cesta in včasih nas življenje odpelje kam drugam, kot smo sprva načrtovali, a vedno je bil in vedno bo namen tisti prvi korak, ki vodi k cilju, ne glede na to, kakšen je ta naš cilj.

Vse te zgodbe nas poučijo, da smo mi tisti, ki smo gospodarji naše usode in da lahko le z delovanjem, zaupanjem vase ter z ljubeznijo in vztrajnostjo uresničimo svoje sanje. Saj vsi dobro vemo, da je ljubezen tista, ki na koncu vedno zmaga, le izgubiti se ne smemo na tej poti.    

V drugi knjižici Maša in Stanetov strah pred letenjem izvemo, kako sta se spoznala Mašina teta in stric in kakšno vlogo je pri tem imela tehnika tapkanje. Pa tapkanje deluje? Več o tem boste izvedeli v pričujoči zgodbici.

Prijetno branje vam želimo vsi, avtor besedila, ilustratorka in Založba Chiara.

V košarico

 »Anita ga presenečeno pogleda in odvrne: »A je mar videti
tako?« Preprosto ni vedela, ali naj bo jezna ali pa naj se ji
smili ta fant zraven nje. Stane se seveda zave neumnosti cele
situacije in se začne opravičevati: Oprostite ... res neumno
... strah ima velike ... vi pa … mislim ... saj nočem ...
pravzaprav ... imate zelo lepe ... oh, groza. Res mi oprostite
... prosim vas ... veste ... ko me je zmeden, sem popolnoma
strah ... Oh. Zlooomka ... Stane, Utihni!« pri teh zadnjih
besedah Stane v grozi razširi oči, zakrili z rokami in se v
sramu zazre predse.

arsov-slikanica-manja_1213419469.jpg

Arsov Aleksandar, samostojni kulturni delavec in glasbenik, ki je v svoji dolgoletni karieri izdal štiri samostojne albume in še štiri v sodelovanju z drugimi glasbeniki ter gostoval na kar nekaj mednarodnih in tudi domačih glasbenih zbirkah. Najmlajši publiki je znan predvsem kot avtor zgoščenke za otroke »Hiša pesmic - Draga teta štorklja« ter dveh slikanic namenjenih prvošolcem »Moje ime je torba, šolska torba« ter »Habe 777«

Trenutno za našo založbo pripravlja serijo zgodbic »Maša se uči novih reči« s katero bi želeli osvojiti srca najmlajših prebivalcev naše republike, pozneje pa mladino sveta in na koncu še  vso mladež v neraziskanih predelih vesolja. Kot avtor vedno rad poudari: »Ostanimo skromni in realni.«

irena_reek_1778169715.jpg

Ilustratorka Irena Režek
Irena Režek, samozaposlena v podjetju Van Gag. Ukvarja se z umetniškim ustvarjanjem. Njena strast je ilustriranje knjig za otroke. Zanima jo zgodba, kako jo začiniti s humorjem, ji dati obliko in ustvariti čarovnijo. Druga ljubezen pa je animacija, ki je prav tako pripoved zgodbe skozi ilustracije, ki vživijo. Vsak nov projekt ji pomeni nov izziv s katerim se razvija in raste.
Trenutno sodeluje z založbo Chiara in avtorjem serije zgodbic Maša se uči novih stvari, Aleksandrom Arsovom. S svojimi ilustracijami poskuša začiniti besedila, ki otrokom podajajo pomembne vsebine o tem,kolikšna moč se skriva v vsakemu izmed nas. Želi si, da bi Maša otrokom polepšala večerne ure, preden odpotujejo v svet sanj...
Veseli se novih zgodb.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00