fbpx

Maša in mucek Afir

maa_in_mucek_afir_naslovnica_za_net
4.69892 5 93 Product
Redna cena: 17,00 € Vaša cena: -50%17,00 €8,50 €
Zgodbe nas poučijo, da smo mi tisti, ki smo gospodarji naše usode
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Aleksandar Arsov
Trda vezava
24
Slovenski
165 x 230
DARILO - ZGODBA Maša in Koronolius

Predstavljamo prvo knjižico iz serije »Maša se uči novih reči«, zgodbo z naslovom Maša in mucek Afir. 

Maša in mucek Afir; Aleksandar Arsov

V prihajajoči seriji slikanic mala Maša izve veliko o svojih sorodnikih in znancih, kajti Mašina mama ji vsak večer pove novo zgodbo, zgodbo o družini, ljubezni in razumevanju.

Poglejte si avtorjev prispevek o Maši.

 

Maša kaj kmalu ugotovi, da nobeden od njenih sorodnikov ni prav popoln, a vsi so izredno ljubeči in razumevajoči ter se predvsem znajo boriti za svoje sanje. Včasih je ta pot do uresničitve sanj sicer malo bolj ovinkasta, a vedno pripelje h končnemu cilju. Da bi zadeva bila še bolj zanimiva, se skoraj vsak član Mašine družine ukvarja z neko duhovno prakso. Ene družine enostavno take so. A duhovnost ni enosmerna cesta in včasih nas življenje odpelje kam drugam, kot smo sprva načrtovali, a vedno je bil in vedno bo namen tisti prvi korak, ki vodi k cilju, ne glede na to, kakšen je ta naš cilj.

Vse te zgodbe nas poučijo, da smo mi tisti, ki smo gospodarji naše usode in da lahko le z delovanjem, zaupanjem vase ter z ljubeznijo in vztrajnostjo uresničimo svoje sanje. Saj vsi dobro vemo, da je ljubezen tista, ki na koncu vedno zmaga, le izgubiti se ne smemo na tej poti.    

V prvi knjižici Maša in Mucek Afir izvemo, kako sta se Mašina mami in oče spoznala in kakšno vlogo je pri tem imela tehnika afirmacije. Seveda se vsi zavedamo, da afirmacije same po sebi ne delujejo. A tam, kjer je volja je tudi pot in kjer je pot je tudi Mašin oče, a kaj več o tem boste izvedeli v pričujoči zgodbici. Obenem boste izvedeli tudi kako je mašin mucek dobil ime ter kako lahko gimnazijski ples povzroči velik stres.

Prijetno branje vam želimo vsi, avtor besedila, ilustratorka in Založba Chiara.

V košarico

arsov-slikanica-manja.jpg

Arsov Aleksandar, samostojni kulturni delavec in glasbenik, ki je v svoji dolgoletni karieri izdal štiri samostojne albume in še štiri v sodelovanju z drugimi glasbeniki ter gostoval na kar nekaj mednarodnih in tudi domačih glasbenih zbirkah. Najmlajši publiki je znan predvsem kot avtor zgoščenke za otroke »Hiša pesmic - Draga teta štorklja« ter dveh slikanic namenjenih prvošolcem »Moje ime je torba, šolska torba« ter »Habe 777«

Trenutno za našo založbo pripravlja serijo zgodbic »Maša se uči novih reči« s katero bi želeli osvojiti srca najmlajših prebivalcev naše republike, pozneje pa mladino sveta in na koncu še  vso mladež v neraziskanih predelih vesolja. Kot avtor vedno rad poudari: »Ostanimo skromni in realni.«

irena_reek.jpg

Ilustratorka Irena Režek
Irena Režek, samozaposlena v podjetju Van Gag. Ukvarja se z umetniškim ustvarjanjem. Njena strast je ilustriranje knjig za otroke. Zanima jo zgodba, kako jo začiniti s humorjem, ji dati obliko in ustvariti čarovnijo. Druga ljubezen pa je animacija, ki je prav tako pripoved zgodbe skozi ilustracije, ki vživijo. Vsak nov projekt ji pomeni nov izziv s katerim se razvija in raste.
Trenutno sodeluje z založbo Chiara in avtorjem serije zgodbic Maša se uči novih stvari, Aleksandrom Arsovom. S svojimi ilustracijami poskuša začiniti besedila, ki otrokom podajajo pomembne vsebine o tem,kolikšna moč se skriva v vsakemu izmed nas. Želi si, da bi Maša otrokom polepšala večerne ure, preden odpotujejo v svet sanj...
Veseli se novih zgodb.

Morda bi vas zanimalo še

-50%13,50 €6,75 € Moje ime je Torba, šolska torba
Aleksander Arsov
39,00 € Komplet Aleksander Arsov
Aleksandar Arsov
14,95 € Tudi pošasti pospravljajo!
Jessica Martinello
-50%17,00 €8,50 € Maša in Stanetov strah pred letenjem
Aleksander Arsov
-30%21,00 €14,70 € Kiki in gospa Štrudlmajer
Aleksandra Jelušič Pika
-50%21,90 €10,95 € Pisma Božičku
Janja Vidmar
-10%19,90 €17,91 € Krava Liza na dopustu
Mojiceja Bonte
17,00 € Prinašalka zgodb
Mojiceja Bonte
-30%21,00 €14,70 € Lili - to sem jaz!
Ema Mlakar Debenec
-20%22,80 €18,24 € Pot otroštva Malega drevesca
Forrest Carter
19,00 € Ti, prav ti
Ti, prav ti | Zack Bush
Rezultati 1 - 16 od 35
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si