fbpx

Dnevnik mladega naravoslovca

dnevnik-mladega-naravoslovca
5 5 3 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 24,90 €
Britanska književna nagrada (The British Book Awards) za najboljšo stvarno knjigo leta!
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Dara McAnulty
Mehka vezava
Slovenski

Ena najbolj navdihujočih knjig o naravi, kar jih je izšlo v zadnjih letih!

Dnevnik mladega naravoslovca; Dara McAnulty

V knjigi Dnevnik mladega naravoslovca, nagrajeni z Wainwrightovo literarno nagrado za najboljšo knjigo o naravi (prvi prevod kake knjige s to nagrado v slovenščini), nam Dara McAnulty pripoveduje zgodbo o spreminjanju narave okoli sebe od pomladi do poletja in od jeseni do zime, pa tudi o divjem viharju raznovrstnih misli v svoji glavi.

Ne spreglejte uspešnice Skrivne mreže narave!

Atmosfersko močna, prvinska in čudovito izpisana knjiga raziskuje svet narave skozi perspektivo avtističnega najstnika, ki žonglira med domačimi nalogami, preverjanji znanja in prijateljstvi ter življenjem okoljevarstvenika in okoljskega aktivista. Z radovednostjo in sposobnostjo čudenja nam Dara z metodičnim pristopom razkriva srečanja z naravo na svojem vrtu in v divjini, piše o pozornem opazovanju kosov in labodov, pa žab, netopirjev, poljskih zajcev ter seveda različnih cvetic. Moč in toplina njegovih besed pa obenem izpisujeta tudi ganljiv portret tesno povezane družine, ki si utira svojo pot na tem svetu.

V košarico

dara.jpg

Dara McAnulty (2004) je naravoslovec, okoljevarstvenik in aktivist iz Severne Irske. Za svoje delo je prejel že mnogo nagrad različnih britanskih okoljevarstvenih institucij, med drugim tiste, ki jih podeljujejo BBC, The Daily Mirror in Birdwatch Magazine. Je tudi do sedaj najmlajši prejemnik medalje RSPB za okoljevarstveno delo. S svojo družino in hrtom z imenom Rosie živi ob vznožju hribovja Mourne. Dnevnik mladega naravoslovca je njegova prva knjiga, za katero pa je dobil tudi prestižno Wainwrightovo literarno nagrado.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si