fbpx

Sporazumevanje z živalmi

sporazumevanje_z_zivalmi_2
Novo
4.42857 5 7 Product
Redna cena: 28,00 € Vaša cena: 28,00 €
Okrepite vez z živalmi in poglobite povezanost z njimi
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Pea Horsley
Mehka vezava
250
Slovenski

Ali imate radi živali, vendar si želite, da bi razumeli, kaj vam poskušajo povedati? Ali vas njihovo vedenje včasih bega?

Sporazumevanje z živalmi; Pea Horsley

Svetovno znana živalska komunikatorica Pea Horsley uči osnov sporazumevanja z živalmi, da bi nam omogočila intuitivno sporazumevanje z živalmi, ki jih imamo radi.

Vodi nas skozi osnovne priprave za umirjanje telesa in uma, v nadaljevanju pa skozi svoj uspešni pristop »od srca k srcu« v petih korakih za ustvarjanje globoke duhovne povezave z živaljo, ki so:

- globoko sproščanje,
- zbistritev misli,
- telesni pregled,
- prizemljenost,
- odpiranje srca.

Opira se na dolgoletne izkušnje v učenju, kako se sporazumevati z divjimi in udomačenimi bitji. Peajina edinstvena mešanica vaj, afirmacij in meditacij nam bo omogočila vzpostavljati stike z vsemi živimi bitji. Sporazumevanje z živalmi je zabavno, daljnosežno in zdravilno. Ni boljšega za nas in naše živali, saj bo spremenilo naše doživljanje življenja.

V košarico

Pea Horsley je najbolj cenjena strokovnjakinja za sporazumevanje z živalmi v Britaniji in predavateljica, ki je med drugim govorila na dogodku TEDx, prizemljena učiteljica, mentorica, ki vliva ljudem moč, in avtorica prodajnih uspešnic Heart to Heart in The Animal Communicator’s Guide Through Life, Loss and Love.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si