sporazumevanje z zivalmi 2

Sporazumevanje z živalmi

Pea Horsley
Okrepite vez z živalmi in poglobite povezanost z njimi
PPC: 28,00 € Vaša cena: 28,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Pea Horsley
Mehka vezava
250
Slovenski
Koda 9789612291549k
Oceni
5 5 6 Product

Ali imate radi živali, vendar si želite, da bi razumeli, kaj vam poskušajo povedati? Ali vas njihovo vedenje včasih bega?

Sporazumevanje z živalmi; Pea Horsley

Svetovno znana živalska komunikatorica Pea Horsley uči osnov sporazumevanja z živalmi, da bi nam omogočila intuitivno sporazumevanje z živalmi, ki jih imamo radi.

Vodi nas skozi osnovne priprave za umirjanje telesa in uma, v nadaljevanju pa skozi svoj uspešni pristop »od srca k srcu« v petih korakih za ustvarjanje globoke duhovne povezave z živaljo, ki so:

- globoko sproščanje,
- zbistritev misli,
- telesni pregled,
- prizemljenost,
- odpiranje srca.

Opira se na dolgoletne izkušnje v učenju, kako se sporazumevati z divjimi in udomačenimi bitji. Peajina edinstvena mešanica vaj, afirmacij in meditacij nam bo omogočila vzpostavljati stike z vsemi živimi bitji. Sporazumevanje z živalmi je zabavno, daljnosežno in zdravilno. Ni boljšega za nas in naše živali, saj bo spremenilo naše doživljanje življenja.

V košarico

Pea Horsley je najbolj cenjena strokovnjakinja za sporazumevanje z živalmi v Britaniji in predavateljica, ki je med drugim govorila na dogodku TEDx, prizemljena učiteljica, mentorica, ki vliva ljudem moč, in avtorica prodajnih uspešnic Heart to Heart in The Animal Communicator’s Guide Through Life, Loss and Love.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si