Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
neomejen-spomin

Neomejen spomin

Horsley, Kevin
“Popolnoma nič ne dvomim, da bo vse, kar se boste naučili iz te knjige, delovalo – in to izjemno učinkovito.”
PPC: 21,90 € Vaša cena: -20%21,90 €17,52 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Horsley, Kevin
Mehka vezava
144
Slovenski
Koda 9789617083088
Oceni
5 5 5 Product

Učinkovitost in jasnost predstavljenih metod pomnjenja sta Neomejen spomin umestila na lestvice najbolj prodajanih knjig s tega področja. 

Prodanih je že več kot 300.000 izvodov, knjiga je prevedena v 18 jezikov.

Neomejen spomin; Kevin Horsley

Nekateri menijo, da v dobi Googla dober spomin sploh ni več potreben. Drugi menijo, da je naša prirojena sposobnost pomnjenja nespremenljiva ali tudi, da zmožnost pomnjenja s starostjo upada.

Avtor in mednarodni velemojster pomnjenja Kevin Horsley v knjigi Neomejen spomin ovrže nekatere mite, povezane s sposobnostjo pomnjenja, in ponudi niz učinkovitih zamisli in spretnosti za izboljšanje pomnjenja, kar olajša ne samo učenje, temveč celotno življenje.

Ne spreglejte svetovne uspešnice J. Murphy-ja - Moč vaše podzavesti!

Predstavljene so številne metode, starodavne in nove, ki so se jih domislili največji človeški umi s področja hitrega učenja in krepitve spomina in jih s pridom uporabljajo mojstri pomnjenja tudi danes. Metode so predstavljene jasno in enostavno, z uporabo metod se naučimo dolgočasne informacije spremeniti v nekaj otipljivega in urejenega, shranjene informacije pa veliko učinkoviteje uporabljamo in povezujemo z novimi vsebinami.

V košarico

Kevin Horsley že več kot 25 let proučuje človeški um in spomin ter njune sijajne zmožnosti. Je eden redkih ljudi z nazivom mednarodni velemojster pomnjenja, dobitnik odličij s svetovnega prvenstva v pomnjenju in dvakratni svetovni rekorder v pomnjenju decimalk števila pi (The Everest of Memory Tests). Kevin je poleg tega pisec štirih knjig in zasnovatelj računskotabelne igre za učenje poštevanke. Prav tako je mednarodni profesionalni govornik, mnogim organizacijam pomaga pri izobraževanju, motivaciji, ustvarjalnosti in razmišljanju.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00