fbpx

Koda izjemnega uma

koda_izjemnega_duha
5 5 2 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: 27,90 €
Deset neobičajnih zakonov, s katerimi boste preobrazili svoje življenje in uspeli pod svojimi pogoji
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Vishen Lakhiani
Mehka vezava
312
Slovenski
Barbara Bračko

Koda izjemnega uma je svetovna uspešnica, v kateri boste odkrili, kako se osvoboditi okov vsakdanjega življenja.

Koda izjemnega uma: Vishen Lakhiani

Kaj če vse, kar mislimo, da vemo o delovanju sveta – naše ideje o ljubezni, izobrazbi, duhovnosti, delu in sreči – temelji na pravilih, ki se prenašajo iz generacije na generacijo, vendar več ne držijo?

Vse, kar vemo o svetu, namreč temelji na našem pogojevanju in navadah, zato večina ljudi svoje življenje živi na podlagi omejujočih pravil in zastarelih prepričanj. Toda kaj če bi lahko presegli te zastarele ideje in začeli znova? Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi lahko pozabili na pravila iz preteklosti in ponovno opredelili, kaj vam pomenijo sreča, smisel in namen?

Vishen Lakhiani, eden najbolj priznanih strokovnjakov za osebno rast, v knjigi opisuje deset korakov za razumevanje in izboljšanje sebe, pri čemer združuje integralno teorijo, sodobno duhovnost, evolucijsko biologijo in humor.

Ti koraki zanesljivo delujejo, saj temeljijo na izkušnjah več kot petih milijonov ljudi, ki jih je Lakhiani dosegel preko svoje spletne platforme Mindvalley, in več sto urah intervjujev z največjimi umi današnjega časa, vključno z Elonom Muskom, Richardom Bransonom, Arianno Huffington, Michaelom Beckwithom in drugimi vizionarji.

V košarico

V knjigi boste odkrili 10 neobičajnih zakonov, s katerimi boste preobrazili svoje življenje in uspeli pod svojimi pogoji:

1. PRESEZITE KULTUROKRAJINO.

Raziskali bomo zapleteno mrežo kulturokrajine – kolektivna pravila, prepričanja in običaji, ki jih je razvilo človeštvo. Ta nam narekujejo, kako živeti, načrtovati svoje življenje ter razumeti uspeh in srečo. Če jim boste sledili, bo vaše življenje običajno in varno. Toda odločite se lahko tudi za bolj vznemirljivo in včasih negotovo pot, ki jo ponuja življenje brez omejitev. Vse se začne, ko si postavite nekaj drznih vprašanj, ki vam bodo zamajala tla pod nogami.

2. PODVOMITE O BEDARILIH.

Tukaj boste odkrili, kako prepoznati bedasta pravila ali bedarila, ki bi morala nehati veljati že pred več generacijami, pa nas vendar še vedno zastrupljajo.

3. IZVAJAJTE INŽENIRING ZAVESTI.

Tukaj se boste naučili razmišljati kot heker. Na prepričanja se boste naučili gledati kot na »modele resničnosti«, na navade in običaje pa kot na »sisteme za življenje«.

4. NA NOVO NAPIŠITE SVOJE MODELE RESNIČNOSTI.

To so prepričanja, ki so v nas ukoreninjena že od otroštva. Številna nas puščajo nemočne in se zaradi njih ne moremo otresti težavnih, bolečih in povprečnih pogledov na svet.

5. POSODOBITE SVOJE SISTEME ZA ŽIVLJENJE.

Vaši sistemi za življenje so vaše vsakodnevne navade, ki vam pomagajo živeti: od tega, kako se prehranjujete, delate in vzgajate svoje otroke, do tega, kako se ljubite.

6. UKRIVLJAJTE RESNIČNOST.

To je model resničnosti, ki govori o tem, da obstaja najbolj optimalno stanje, v katerem vsaka stvar preprosto pade na svoje mesto in se nam zazdi, da srečo lahko nadziramo. Spoznal sem kar nekaj neverjetnih ljudi, za katere se zdi, da živijo v tem stanju. Nekateri so menihi. Spet drugi milijarderji.

7. ŽIVITE V SREČOLJUBJU.

Tudi sreča je nekaj, kar je mogoče shekati, in srečoljubje je čudovita navada, s katero lahko čisto vsak dan dvignete svojo raven sreče in ustvarite občutek brezmejnosti.

8. USTVARITE VIZIJO SVOJE PRIHODNOSTI.

Zaradi bedaril smo se skoraj vsi naučili prizadevati si za napačne cilje. Menim, da je večina sodobnih tehnik za postavljanje ciljev popolna neumnost.

9. BODITE NEZAJEBLJIVI.

Tukaj se naučite, kako biti popolnoma zvesti samim sebi, zaradi česar vam sodbe drugih ali strahovi pred izgubo ne pridejo več do živega.

10. SPREJMITE SVOJE POSLANSTVO.

Tukaj se naučite, da vam na tem svetu ni treba samo živeti, ampak da ga imate moč spreminjati, tako da odkrijete svoje poslanstvo in mu sledite.

V košarico

VISHEN LAKHIANI je podjetnik, avtor in aktivist, čigar poslanstvo je dvigniti človeško zavest. Včasih je delal kot računalniški inženir pri hitro rastočem podjetju, vendar je bil pod velikim stresom in je izgorel. Takrat je začel meditirati, kar mu je spremenilo življenje. Službo je pustil in začel raziskovati človeški potencial.

Leta 2003 je ustanovil podjetje Mindvalley, priljubljeno spletno platformo, v katero se je včlanilo že več milijonov ljudi, s ciljem, da na eni spletni platformi združi znanja največjih strokovnjakov za osebno rast. Danes potuje po svetu, se srečuje z največjimi umi današnjega časa, predava na dogodkih in v podjetjih in snema posnetke, ki jih objavlja na strani Mindvalley.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si