Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
vse-o-runah 1

Vse o runah

Lisa Peschel
Praktični vodnik po njihovi uporabi pri vedeževanju in magiji
PPC: 18,90 € Vaša cena: 18,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Lisa Peschel
Mehka vezava
192
Slovenski
Koda 9789617079203K
Oceni
4.66667 5 6 Product

Ena od tehnik, ki je vzniknila v Skandinaviji, so tudi danes že vsesplošno znane rune, katerih izvor pa je še vedno razmeroma zavit v skrivnost, čeprav naj bi izhajale iz norveške mitologije.

Vse o runah; Lisa Peschel

Odkar pomnimo, si človek želi razlagati preteklost, sedanjost, predvsem pa prihodnost. Vedno znova se oziramo v nebo in si mislimo, da mogoče pa tokrat bomo prišli do odgovorov, kako naprej. Ker smo že od nekdaj obdani z naravo na Materi Zemlji, ne čudi, da se obračamo nanjo pri iskanju odgovorov na vprašanja o svojem obstoju in življenju. Prerokujemo in vedežujemo ob pomoči marsičesa, od zvezd do kamenčkov, od vode do Lune, od morja do ognja, od univerzuma do navadne prsti.

Pred vami je kratek in priročen vodnik po njihovi zgodovini, izdelavi, uporabi in medsebojnem delovanju. Seveda tako kot pri drugih sredstvih za vedeževanje tudi pri runah velja lastna intuicija, vendar zagotovo pomagajo razlage njihove zgodovine, pomena in medsebojnega delovanja. V drobni knjižici boste izvedeli tudi vse in še več, iz katerih materialov jih izdelati, kako si narediti lastno torbico, v kateri jih lahko hranimo, saj je pomembno, da vsak uporablja lastne rune, ki so prepojene z njegovo oziroma njeno energijo, predvsem pa, kako z njimi vedeževati in iz njih tudi izdelovati talismane za srečo.

Rune veljajo za svete simbole, ki so se iz Skandinavije razširile kot goba po dežju po vsem svetu, zato avtorica tudi razloži, kako pomembno je zanje skrbeti kot za svete predmete, ki sčasoma z vajo lahko pomagajo v najrazličnejših situacijah in označujejo marsikaj, vse od ljubezni do prijateljstva, zmage, gibanja, rasti, razvoja in pomembnih pozitivnih mejnikov v življenju pa tja do obratnih pomenov, kot so težave v družini, porazi in druge tegobe, kar pa je seveda koristno pri iskanju ustreznih rešitev. Pomembno je tudi, v katero smer so rune obrnjene in koliko jih položimo pri vedeževanju. Seveda avtorica tudi razloži, katere rune se uporabljajo za pridobivanje denarja, zaščito, zdravljenje, moč in podobno, s katerimi dnevi in bogovi oziroma boginjami so povezane.

V drobni knjižici, ki je v angleškem izvirniku doživela že 25. ponatis in je bilo prodanih že več kot 250000 izvodov, boste torej izvedeli kratko in jedrnato vse in še več o:

- štiriindvajsetih runah runske abecede Starega Fultharka

- razlikah med bindrunami in runskimi zapisi

- štirih postavitvah run in podrobnih razlagah run (tudi o pomenu narobe obrnjenih run)

- izdelavi talismanov in izklesovanju run

- pomenu in uporabi run v magiji

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00