fbpx

LJUBEZEN

ljubezen
5 5 1 Product
Redna cena: 19,99 € Vaša cena: 19,99 €
Otrok začuti, da njegovim najbližjim ni vseeno zanj in da v družini vedno lahko najde zavetje in podporo.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Matt de la Peña
Trda vezava
40 barvnih strani
Slovenski

Z izjemnimi ilustracijami in čudovito zgodbo o ljubezni v najlepših, pa tudi težkih trenutkih življenja Srčna slikanica za vse generacije.

LJUBEZEN; Matt de la Peña

Slikanica, ki se je v samo dveh tednih po izidu v ZDA januarja 2018 zavihtela na prvo mesto lestvice knjižnih uspešnic New York Timesa, otroke in odrasle navdušuje z izjemnimi ilustracijami in čudovito zgodbo ljubezni v najlepših, pa tudi težkih trenutkih življenja.

Otrok začuti, da njegovim najbližjim ni vseeno zanj in da v družini vedno lahko najde zavetje in podporo.
Večkrat nagrajeni avtor Matt de la Peña (za knjigo Last Stop on Market Street je prejel Newberyjevo medaljo – najvišje priznanje ameriških knjižničarjev za otroško književnost) in ilustrator mnogih knjižnih uspešnic Loren Long sta skrbno izbrala vsako od sedemnajstih velikih ilustracij. Z njimi sta podkrepila pomen besed ali opozorila na dodatno razsežnost posamezne situacije.
Ljubezen v tej brezčasni slikanici postane melodija, ki prežema celotno življenje in v stiski vzbuja upanje. Avtor neprizanesljivo poseže tudi v mračne situacije in kaže pot do najsvetlejših zvezd.

»Vse, kar lahko poimenujemo ljubezen ‒ od veselja, ki ga z nekom deliš, do tolažbe v temi ‒ je zbrano na straneh te pomirjujoče in osvežujoče poštene slikanice.« (The New York Times BookReview)

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si