fbpx

Brez nje

brez_nje
4.66667 5 6 Product
Redna cena: 25,90 € Vaša cena: 25,90 €
Presunljiv roman, ki ga ne boste mogli odložiti iz rok
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Lisa Jewell
Mehka vezava
360
Slovenski

Brez nje je presunljiv roman, ki ga ne boste mogli odložiti iz rok. Je napeta in čustvena zgodba o mami, ki odkriva namige, ki jih je nekoč spregledala, in navsezadnje ugotovi, kaj se je zgodilo z njeno hčerko.

Brez nje; Lisa Jewell

Svetovna uspešnica, ki ima na Amazonu že več kot 35.000 komentarjev, vas bo navdušila z napeto, presunljivo zgodbo, hitrim tempom in šokantnim koncem!

Ellie Mack je bila popolna hči. Potem pa je izginila.

Deset let po njenem izginotju njena mama Laurel skuša znova sestaviti svoje življenje, ko v kavarni nepričakovano spozna očarljivega Floyda Dunna. Še preden se zave, spozna tudi njegovi hčeri. Najmlajša, Poppy, ji vzame sapo.

Poppy je namreč na las podobna Ellie. Laurel začnejo znova mučiti neodgovorjena vprašanja, ki se jih je tako močno trudila pozabiti. Kam je izginila Ellie? Je res pobegnila od doma, kot so že od začetka sumili policisti, ali pa se je zgodilo kaj bolj zloveščega?

V košarico

Lisa Jewell je vrhunska avtorica devetnajstih romanov, kot so Brez nje, The Family Upstairs, Invisible Girl in Watching You, ki so prodajne uspešnice z lestvice The New York Times in ene najbolj komentiranih knjig na Amazonu. Po vsem svetu je prodala več kot pet milijonov izvodov svojih del, njene knjige pa so prevedene v devetindvajset jezikov. Na Twitterju jo najdete na @LisaJewellUK, na Instagramu na @LisaJewellUK in na Facebooku na @LisaJewellOfficial.

Morda bi vas zanimalo še

18,00 € Agni
Borut Kraševec
32,90 € Cerkev
Avgust Demšar
24,90 € Gretin Greh
Urška Klakočar Zupančič
24,00 € Kaj hoče ženska?
Irena Štaudohar
24,00 € Neukrotljiva
Glennon Doyle
19,90 € Oona & Salinger
Frederic Beigbeder
Rezultati 1 - 8 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si