druzina ostane

Družina ostane

Lisa Jewell
Družina ostane je s številnimi šokantnimi preobrati, popolno zgodbo in ritmom preprosto mojstrovina
PPC: 29,00 € Vaša cena: -7%29,00 €26,97 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Lisa Jewell
Mehka vezava
423
Slovenski
Koda 9789617184525k
Oceni
5 5 4 Product

 Lisa Jewell v mojstrskem nadaljevanju nepozabne uspešnice Družina nad nami dokazuje, da je na višku pisateljskih moči s še enim pretresljivim, kompleksnim in ganljivim romanom, ki opisuje, kako daleč smo pripravljeni iti, da bi zaščitili ljudi, ki jih imamo radi, in razkrili resnico.

Družina ostane; Lisa Jewell

Nekega jutra pokličejo glavnega policijskega inšpektorja Samuela Owusuja na obrežje Temze, ki je prizorišče grozljivega odkritja. Owusu pošlje dokaze na analizo in izve, da so kosti povezane s starim primerom izpred tridesetih let, pri katerem so na kuhinjskih tleh chelseajske vile našli tri mrtve ljudi.

Rachel Rimmer prav tako dobi šokantno novico – njenega moža Michaela so našli mrtvega v kleti njegove hiše v Franciji. Vse kaže na vlomilca in francoski policisti prosijo, naj čim prej pride odgovorit na vprašanja o Michaelu in njegovi preteklosti, na katera raje ne bi odgovarjala.

Lucy Lamb se po tem, ko je pred tridesetimi leti po grozljivi tragediji zbežala iz Londona, vrne domov. Z otrokoma se ustali in že skoraj kupi svojo prvo hišo, ko se njen brat odpravi iskat fanta iz njune skupne preteklosti, saj spomini nanj mečejo senco na njuno sedanjost. 

Medtem ko bodo vsi tekmovali v iskanju rešitev zamotanih ugank, bodo spoznali, da so povezani bolj, kot so se zavedali.

»Drugi pisatelji si po mojem mnenju zaslužijo deset točk od desetih, Lisa pa vselej sto.«
 Gillian McAllister, avtorica romana Ob nepravem času na nepravem mestu

»Družina ostane odkljuka kar dvoje – je prepričljivo nadaljevanje pisateljičine uspešnice Družina nad nami iz leta 2019 in hkrati močna ter napeta samostojna kriminalka ... Potešila bo oboževalce in privabila nove bralce.«
– USA Today

V košarico

LISA JEWELL je vrhunska avtorica devetnajstih romanov, kot so Družina nad nami, Brez nje, Invisible Girl in Watching You, ki so prodajne uspešnice z lestvice New York Timesa. 

Po vsem svetu je prodala več kot deset milijonov izvodov svojih del, njene knjige pa so prevedene v devetindvajset jezikov. Na Twitterju jo najdete na @LisaJewellUK, na Instagramu na @LisaJewellUK in na Facebooku na @LisaJewellOfficial.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si