Primeri inšpektorja Vrenka komplet 3 knjig (Olje na balkonu, Retrospektiva, Tanek led)

primeri_inpektorja_-kpl
4.4 5 20 Product
Redna cena: 59,70 € Vaša cena: 39,90 €
Prvi trije Demšarjevi kriminalni romani, po katerih je posneta serija Primeri inšpektorja Martina Vrenka
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Avgust Demšar
Mehka vezava
616
Slovenski

Izkoristite izredno ceno za komplet 3 kriminalnih romanov Avgusta Demšarja, verjetno najboljšega slovenskega pisca kriminalk (vaš prihranek 19,80€)!

Primeri inšpektorja Vrenka komplet 3 knjig (Olje na balkonu, Retrospektiva, Tanek led); Avgust Demšar

Komplet vsebuje 3 kriminalke, po katerih je posnetih 6 epizod, ki jih lahko spremljamo na RTV SLO! V glavni vlogi inšpektorja Vrenka nastopa Dario Varga, njegovi desni roki pa sta odigrala Jurij Drevenšek in Lotos Šparovec. Katarina Čas igralsko upodablja inšpektorjevo prijateljico Mojco, Janez Hočevar Rifle njegovega očeta, ob njih pa se pojavi še vrsta drugih prepoznavnih igralk in igralcevVeč o posneti seriji MMC - RTV SLO....

Martin Vrenko, je bister višji krimalistični inšpektor, ki se z nenavadnimi primeri spopada umirjeno in sistematično. Avtor Avgust Demšar je zanj rekel celo, da je malce dolgočasen. Vsekakor pa takšni niso njegovi primeri, ki so jih za televizijsko serijo povzeli po Demšarjevih prvih treh romanih Olje na balkonu, Retrospektiva in Tanek led. Spoznajte inšpektorja Vrenka in njegove sodelavce, še preden se bodo preselili izmed platnic na mala platna. Romani so izšli v novi, osveženi podobi.

Komplet vsebuje romane:

OLJE NA BALKONU (180 strani)
Olje na balkonu je izvirni slovenski detektivski roman in hkrati Demšarjev prvenec. Gre za prvi roman iz serije primerov inšpektorja Vrenka. V bloku ob Dravi, kjer živijo bogataši, najde čistilka v enem od stanovanj truplo zdravnika Potokarja. Najprej je videti, da gre za samomor, a Vrenko in njegov mladi pomočnik Marko Breznik v zaklenjeni omari odkrijeta zdravnikovo veliko skrivnost, ki obremeni mnoge osumljence …

RETROSPEKTIVA (200 strani)
Višji kriminalistični inšpektor Martin Vrenko je povabljen na svečano otvoritev pregledne likovne razstave že pokojnega umetnika, kjer je zbrana mestna smetana Maribora in umetnikovi bližnji sorodniki. Večer zaključi zahrbten umor umetnikovega sina, kmalu pa se pojavi še eno truplo in izvrši napad na eno izmed razstavljenih slik. Starejši detektiv Vrenko, ki se zanima za literaturo in kulturo, odpira zaprašene mape umetnikove likovne zapuščine, kjer najde skromen razstavni katalog neznanega mladega kiparja. Odpeljati se mora v Trst. Mu bo uspelo povezati vse drobce?

TANEK LED (236 strani)
Novi primer inšpektorja Vrenka. V tretjem primeru se višji kriminalistični inšpektor Martin Vrenko, mladi kriminalist Breznik in višja kriminalistka Ivana Premk srečajo z dvoumnostjo. Naenkrat nič ni tako, kot se zdi. Za prometno nesrečo, v kateri izgubi življenje šolska psihologinja, se izkaže, da sploh ni bila nesreča. Rop, v katerem umre tajnica šole, sploh ni bil rop. Ko kmalu zatem nasilne smrti umre še tretja članica šolskega kolektiva, se kriminalisti soočijo s skrajno neprijetnim vprašanjem. Je možno, da se je v Sloveniji pojavil serijski morilec?

 

PRIZOR IS SNEMANJA SERIJE:

Katarina Čas igralsko upodablja inšpektorjevo prijateljico Mojco.

Foto: Vladan G. Janković

Več o seriji: Napovednik že daje slutiti, s kakšnimi primeri bo imel opravka inšpektor Vrenko

V košarico

avgust_demar_828027332.jpg

Avgust Demšar je tisti slovenski pisatelj, ki je prinesel nov veter v slovensko žanrsko pisanje in skupaj s še nekaterimi drugimi pisatelji poskrbel, da je domača kriminalka danes cvetoč literarni žanr. Pred kratkim je izšla njegova jubilejna, deseta knjiga, z naslovom Cerkev . V njej se kriminalisti spopadejo z umorom škofa, ki ga je morilec umoril po maši v baziliki Marije Zavetnice s plaščem na Ptujski Gori. Avgust Demšar je psevdonim, s katerim se podpisuje Tomaž Zupančič, docent za likovno pedagogiko in didaktiko na Pedagoški fakulteti v Mariboru.

Morda bi vas zanimalo še

32,90 € Cerkev
Avgust Demšar
19,90 € Tanek led
Avgust Demšar
21,50 € Virus
Tadej Golob
19,90 € Otok
Avgust Demšar
19,90 € Olje na balkonu
Avgust Demšar
-7%27,00 €25,11 € Gretin Greh
Urška Klakočar Zupančič
25,00 € Doktor Nobody
Jure Godler
19,90 € Retrospektiva
Avgust Demšar
21,90 € Pohorska transverzala
Avgust Demšar
25,90 € Brez nje
Lisa Jewell
25,00 € Casino Banale
Jure Godler
24,00 € Ogledala
Vesna Milek
-30%26,90 €18,83 € Oona & Salinger
Frederic Beigbeder
Rezultati 1 - 15 od 15
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si