Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
joganandove_meditacije

Joganandove meditacije – Praktično 18-tedensko usposabljanje za mir, srečo in samouresničitev

Jayadev Jaerschky
Ta knjiga predstavlja starodavno tehniko meditacije Hong-Sau, ki jo je na Zahod prinesel Paramhansa Jogananda, njegov učenec Svami Krijananda pa jo je poučeval širom naokoli.
33,90 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617079456
Jayadev Jaerschky
Mehka vezava
442
Slovenski
165x235
Irma Kukovič
Koda 9789617079456K
Oceni

Ta knjiga predstavlja starodavno tehniko meditacije Hong-Sau, ki jo je na Zahod prinesel Paramhansa Jogananda, njegov učenec Svami Krijananda pa jo je poučeval širom naokoli.

Joganandove meditacije – Praktično 18-tedensko usposabljanje za mir, srečo in samouresničitev; Jayadev Jaerschky

Knjiga je razdeljena na tri dele.
Prvi del opisuje osnovno tehniko za vsakogar, kako jo uspešno izvajati.
Drugi del je namenjen poglobitvi meditacije v sedemtedenskem usposabljanju, v katerem jogijske drže prakticiramo med vsakdanjim življenjem.
Tretji del je posvečen doseganju najvišjega notranjega cilja: samouresničitvi, kaj to pomeni in kako do nje priti. Razvrščen je v sedem poglavij oziroma tednov, ki vodijo in usposabljajo prizadevne jogije k najvišji zavesti.

O avtorju
Jayadev Jaerschky se je rodil v Nemčiji. Svoje notranje iskanje je začel v najstniških letih in se leta 1989 po romanju v Indijo odločil, da bo ostal v centru Ananda blizu Assisija in sledil tradiciji krija joge Paramhanse Joganande prek njegovega neposrednega učenca Svamija Krijanande. Leta 1991 je prejel iniciacijo v krija jogo od Svamija Krijanande, ki ga je spodbudil k poučevanju in pozneje k pisanju knjig. Organizira letne seminarje v različnih delih Italije. Poučeval je tudi v več evropskih državah ter v Indiji, Egiptu, Rusiji, Ukrajini in ZDA. Leta 2007 je ustanovil Evropsko šolo ananda joge, katere direktor je in kjer vse leto organizira tečaje za usposabljanje novih učiteljev ananda joge.

 

 

 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00