Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
ziveti-avtobiografijo-jogija

Živeti avtobiografijo jogija

Jayadev Jaerschky
V knjigi bomo našli kar nekaj praktičnih ter kreativnih vaj za vsak dan, s katerimi bomo resnično začutili oziroma ‘zaživeli’
PPC: 29,90 € Vaša cena: 29,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Jayadev Jaerschky
Mehka vezava
290
Slovenski
Koda 133456987999k
Oceni
5 5 6 Product

Med tisoči knjig, izdanih vsako leto, najdemo take, ki nas zabavajo, tiste, ki nas učijo, in one, ob katerih rastemo. Lahko si štejemo v srečo, če najdemo vse to v eni sami knjigi. Avtobiografija jogija je ena takšnih – knjiga, ki nam odpre vrata v naš um in duha.  

Živeti avtobiografijo jogija; Jayadev Jaerschky

Delo je prava zakladnica brezčasne modrosti, življenjskih naukov, večnih resnic ter učinkovitih orodij in tehnik, ki nam pomagajo na poti domov, in presega vse verske, družbene in geografske okvire. Ta duhovna klasika je in bo še naprej vzbujala široko občudovanje po vsem svetu, saj je presegla samo sebe ter postala resnično živa knjiga. »V njej so moje vibracije,« je potrdil Jogananda. Te so kot balzam za našo dušo, saj nam prihajajo naproti od enega največjih jogijskih mojstrov našega časa.

Knjiga nam, vsak dan, skozi 108 dni pričara nov biser ter ga doda v našo zakladnico duhovnosti. Na poti skozi to 108-dnevno avanturo bomo poleg bisera (izvlečka, fraze) našli tudi napotke, kje se nahaja v Avtobiografiji, ter filozofsko razmišljanje Joganande s kratkim uvodom soavtorja. Za praktični del pa bo poskrbela Sahaja z vajami.

Vrnimo se k odkrivanju zakladov.

Fraza:

Vsak dan je posvečen temi dneva, ki jo navdihuje fraza ali odlomek iz Avtobiografije jogija. Stavek ali odstavek je treba skrbno in večkrat prebrati ter občutiti in vsrkati vibracije. Če je fraza pomembna za naše življenje, jo kopirajmo in obesimo na ogledalo, hladilnik, mobilni telefon. Naj postane resnični moto dneva.

Kako dejansko zaživeti z Avtobiografijo jogija? Odgovor na to vprašanje najdemo v knjigi Živeti Avtobiografijo jogija, ki sta jo napisala Jayadev in Sahaja iz Ananda skupnosti v Assisiju.

Sugestije in afirmacije:

Jogananda je zelo veliko govoril o sugestijah in afirmacijah ter njihovem vplivu na naše možgane ter navade. Sugestije združujejo moč vibracij s ponavljanjem ter ustvarjajo nove možnosti in navade.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00