Kako spremeniti tok usode?

kako_spremeniti_tok_usode
5 5 8 Product
Redna cena: 24,00 € Vaša cena: 21,90 €
Ideja, da bi tok usode usmerjali po svoji volji, se zdi večini privlačna, vendar tisti, ki o tem zgolj zbirajo informacije in čakajo, da bodo naleteli na takšno, po kateri bo vse drugače, ne uspejo
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Tadej Pretner
Mehka vezava
240
Slovenski

Usoda odreja tok naših življenj, a v osnovi jo kreira univerzalna zavest, katere del smo tudi mi, s tem pa imamo moč, da jo spremenimo.

Kako spremeniti tok usode?; Tadej Pretner

Zavestno kreiranje toka življenja je namreč povezano z ekspanzijo individualne zavesti, do katere pride skozi energijsko delo, ne pa skozi razpravljanje o karmi in usodi. 

Pri zavestnem spreminjanju toka usode ne gre za umsko aktivnost, s katero skušamo pritegniti v svoja življenja določene dogodke in ljudi, ampak za to, da začne dogodke privlačiti naš bazični jaz, ki je povezan z razvojem čustvene zrelosti oziroma duše.


To se odrazi v lahkotnosti delovanja, stabilnosti razpoloženja, v tem, da smo v pravem trenutku na pravem mestu, življenje pa živimo v skladu s svojimi nazori in ne pristanemo na nič, kar ni v skladu z njimi.

V košarico

Tadej Pretner, rojen leta 1960 v Ljubljani, je avtor enajstih knjig iz področja ezoterike, v Ljubljani pa vodi Šolo osebne rasti. Pred tem je 10 let deloval kot predavatelj na Šoli za bioterapevte in bil v sklopu programa izobraževanja zdravilcev na Gospodarski zbornici Slovenije član izpitne komisije za bioterapijo.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 9 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si