Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
kako spremeniti tok usode

Kako spremeniti tok usode?

Tadej Pretner
Ideja, da bi tok usode usmerjali po svoji volji, se zdi večini privlačna, vendar tisti, ki o tem zgolj zbirajo informacije in čakajo, da bodo naleteli na takšno, po kateri bo vse drugače, ne uspejo
PPC: 24,00 € Vaša cena: 21,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Tadej Pretner
Mehka vezava
240
Slovenski
Koda 9789619400333k
Oceni
5 5 8 Product

Usoda odreja tok naših življenj, a v osnovi jo kreira univerzalna zavest, katere del smo tudi mi, s tem pa imamo moč, da jo spremenimo.

Kako spremeniti tok usode?; Tadej Pretner

Zavestno kreiranje toka življenja je namreč povezano z ekspanzijo individualne zavesti, do katere pride skozi energijsko delo, ne pa skozi razpravljanje o karmi in usodi. 

Pri zavestnem spreminjanju toka usode ne gre za umsko aktivnost, s katero skušamo pritegniti v svoja življenja določene dogodke in ljudi, ampak za to, da začne dogodke privlačiti naš bazični jaz, ki je povezan z razvojem čustvene zrelosti oziroma duše.


To se odrazi v lahkotnosti delovanja, stabilnosti razpoloženja, v tem, da smo v pravem trenutku na pravem mestu, življenje pa živimo v skladu s svojimi nazori in ne pristanemo na nič, kar ni v skladu z njimi.

V košarico

Tadej Pretner, rojen leta 1960 v Ljubljani, je avtor enajstih knjig iz področja ezoterike, v Ljubljani pa vodi Šolo osebne rasti. Pred tem je 10 let deloval kot predavatelj na Šoli za bioterapevte in bil v sklopu programa izobraževanja zdravilcev na Gospodarski zbornici Slovenije član izpitne komisije za bioterapijo.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00