fbpx

Razvoj zavesti (2. razširjena in dopolnjena izdaja)

razvoj_zavesti_2_izdaja
5 5 6 Product
Redna cena: 29,00 € Vaša cena: 29,00 €
Knjiga je znanstveno utemeljena in opisuje družbeno zgodovinski proces osvobajanja človeštva
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

David Cigoj
Mehka vezava
466
Slovenski

V času, ko nam grozijo katastrofe še nevidenih dimenzij, se nam obetajo tudi neslutene nove možnosti. Tokrat naj bi se razvijal čisto vsak posameznik. Knjiga podrobno predstavi stopnje razvoja, kaj ga omogoča in kaj zavira. Prav tako predstavi kulturne in razvojne stopnje družb.

Razvoj zavesti (2. razširjena in dopolnjena izdaja); David Cigoj

Pred vami je druga izdaja knjige Razvoj zavesti. Njeno poslanstvo je posredovati najboljše znanstveno utemeljeno znanje o človekovem razvoju običajnemu človeku. Gre za to, da si je človeštvo končno ustvarilo dovolj znanja o lastnem razvoju, in napočil je čas, da se tega znanja začne posluževati vsakdo.

Knjiga je znanstveno utemeljena in opisuje družbeno zgodovinski proces osvobajanja človeštva. Ta ne omogoča le boljšega življenja temveč, kar je bistveno - psihološki razvoj posameznikov, ki pripelje do razvoja zavesti. Ljudjem se z razvojem odpira um, s tem pa njegova uporabna moč za bolj pravilno, pravično, kvalitetno in dobro upravljanje s svojim notranjim in zunanjim svetom. To omogoča razcvet posameznikov, celotnih družb in tudi naravnega okolja. Znanost je dokazala obstoj prelomne točke, ko se začne neke vrste zlata doba. Takrat zavlada kultura odgovornosti, ki ni resnobna in obremenjujoča temveč radostna. Vprašanje je le, ali se nam bo uspelo do tja razviti pravočasno.

Knjiga Razvoj zavesti želi biti izčrpna in natančna, vendar kolikor mogoče kratka. Utemeljena je na znanosti, na ugotovitvah ogromno raziskav in tisoče testiranj. Kljub temu, se želi približati širšemu bralstvu. Tisti, ki so jo že prebrali, trdijo, da jim je omogočila serijo razsvetljujočih spoznanj. To naj bi bralca spremenilo. Omogočilo naj bi boljše življenje in hitrejši razvoj njemu, pa tudi njegovim bližnjim, predvsem pa lastnim otrokom.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

-10%25,00 €22,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
19,90 € Posvetitev
Elisabeth Haich
34,95 € Pot vase
Svami Radhanath
-20%25,00 €20,00 € Viveka
Adrian P. Kezele
28,90 € DMT: Duhovna molekula
Dr. Rick Strassman
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si