Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
kako-ozdravimo-s-hrano

Kako ozdravimo s hrano

Michael Greger
Moč je v naših rokah: v naši hrani.
PPC: 29,90 € Vaša cena: 26,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Michael Greger
Mehka vezava
592
Slovenski
Koda 9789616861687K
Oceni
2 5 1 Product

Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni.

Kako ozdravimo s hrano; Michael Greger

Če boste jedli po nasvetih iz te knjige, boste lahko odpravili več kot devetdeset odstotkov tveganja za sladkorno bolezen, več kot osemdeset odstotkov tveganja za srčni infarkt, za polovico boste zmanjšali tveganje za možgansko kap in za več kot tretjino splošno tveganje za raka. Moč je v naših rokah: v naši hrani. Prehrana na bolj rastlinski osnovi pomaga preprečevati, zdraviti ali odpravljati čisto vsakega od petnajstih vodilnih vzrokov smrti.

Saj domala nihče ne umre od starosti. Vsakogar pokoplje bolezen. V najrazvitejšem svetu je najpogostejši vzrok srčni infarkt. Zdravnik, ki je napisal to knjigo in po svojem pisanju tudi živi, zatrjuje, da je večino smrti zaradi bolezni mogoče preprečiti. Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni.

Torej je prehrana tudi najpomembnejši predmet na medicinskih fakultetah? Žal ne. Le sem pa tja po svetu kaka medicinska fakulteta ponuja en sam semester predavanj o prehrani.

Večina pa nas zaupa zdravnikom kot virom informacij o prehrani. A večina anketiranih zdravnikov ve, da nimajo primerne izobrazbe, da bi pacientom svetovali glede prehrane. Študija obiskov pacientov pri zdravniku je ugotovila, da je povprečen čas, ki ga zdravniki primarne zdravstvene nege namenijo pogovoru o prehrani, približno deset sekund. Prav zato je prav, da je v vaših rokah prav ta knjiga.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00