Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
ljudski_zdravnik_1232023573

Ljudski zdravnik

Alfred Vogel
Delo svetovno znanega švicarskega pionirja naravnega zdravljenja Alfreda Vogla.
POŠTNINO PODARIMO!
PPC: 44,90 € Vaša cena: 44,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9783906404332
Alfred Vogel
Trda vezava
692
Slovenski
Koda 9783906404332K
Oceni
5 5 1 Product

V tej knjigi boste našli dragocene nasvete s področij zdravljenja z zdravilnimi rastlinami, homeopatije, zdrave prehrane in zdravega načina življenja.

Ljudski zdravnik - Koristni nasveti za zdravje; Alfred Vogel

Delo Alfreda Vogla, enega najpomembnejših švicarskih pionirjev naravnega zdravljenja, je zakladnica nasvetov in naravnih rešitev, ki zrcalijo njegove izkušnje in preplet znanj, ki jih je pridobival po vsem svetu. Alfred Vogel je z največjo strastjo in vedoželjnostjo sledil modrostim starodavnih domorodnih ljudstev in ta znanja ponesel nazaj v rodno Švico. O tem je pisal, predaval, predvsem pa vse to preizkušal in razvijal zdravila in mnoge druge izdelke.

V podjetju A.Vogel AG, ki je zapuščina Alfreda Vogla, še danes izdelujejo zdravila po njegovih izvirnih recepturah. Njihova posebnost je v tem, da so narejena iz svežih, ekološko vzgojenih rastlin. Morda tudi sami poznate ali uporabljate katero od njih (npr. Echinaforce, Prostasan …).

Knjiga Ljudski zdravnik je bila dolga leta na voljo le v okrnjeni različici, saj cenzura v prejšnjem sistemu ni dovolila objave vseh poglavij. Zato ne spreglejte sedaj celovite knjige, ki resnično sodi v vsak dom in je dota tudi za prihodnje rodove.

Skoraj 700 strani preizkušenih nasvetov in napotkov z obsežnim kazalom in veliko fotografijami je dragocen popotnik za vso družino!

 

alfred-vogel_1627478087.jpg

Alfred Vogel (1902 – 1996) je bil eden najpomembnejših švicarskih pionirjev naravnega zdravljenja. Svoje raziskave in izkušnje na področju uporabe zdravilnih rastlin ter zdravega prehranjevanja je vseskozi širil s pomočjo publikacij in mnogih predavanj. Knjige in njegov mesečnik “A.Vogel Gesundheits-Nachrichten”, za katerega je osebno skrbel praktično 50 let, so dosegli tako doma kot v svetu številne in obsežne izdaje. Na takšen način je razširil svoje poglede o zdravem načinu življenja, prehrani, preventivi, naravnih terapijah in celostni medicini.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00