Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
kako-do-vec-energije_2

Zbogom, utrujenost : kako do več energije 2

Sanja Lončar
Obstajajo še druge poti, kot le iskanje še ene kave, energijske pijače ali prehranskega dopolnila, ki obljublja več kot lahko doseže. 
38,90 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789619666203
Sanja Lončar
Mehka vezava
216
Slovenski
195x245 mm
Koda 9789619666203K
Oceni

Obstajajo še druge poti, kot le iskanje še ene kave, energijske pijače ali prehranskega dopolnila, ki obljublja več kot lahko doseže. 

Zbogom, utrujenost: kako do več energije 2 | Sanja Lončar

Poznate občutek, ko zjutraj telo noče "začeti z delom"? Ko se megla v glavi nikakor ne razkadi? Ko kava ne prime več? Čas je, da odkrijete najbolj regenerativne rastline na tem planetu, ki umirijo vaš um, okrepijo telo in naravno povečajo proizvodnjo celične energije. Ste se kdaj vprašali, kaj vse si lahko obetamo od kave, čaja, guarane in kakava? Kako jih varno uporabiti in izkoristiti njihove številne koristi? Odlična novica je, da so te čudovite rastline danes preprosto dosegljive. Slaba novica pa je, da jih Zahodnjaki zelo slabo poznamo in tudi ne vemo, kako bi jih pravilno uporabili.

V tej knjigi smo se poglobili v moči stimulansov ter odkrili čar tonikov in adaptogenov – najbolj čaščenih rastlin kitajske, indijske, sibirske in tibetanske medicine. Preučili smo, kaj zmorejo čaga, ašvaganda, ganoderma, ginseng, sibirski ginseng, rodiola, kordiceps, astragalus. Izgorelost postaja nova pandemija. Potrebujemo nekaj, kar deluje, nam pomaga in hkrati ne škoduje. Vam zveni kot slovar tujk? Vse se bo spremenilo, ko boste ugotovili, kaj vse lahko te rastline naredijo za vas in na kakšne okusne načine jih lahko pripravite.

Naj narava poskrbi za vas. Odkrijte skrivnosti regenerativnih rastlin in dovolite, da vas ponovno oživijo! 

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka. Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik. Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Dr. Mateja Lobe Prebil, dr. vet. med., je začela svojo profesionalno delo z živalmi in je v Ljubljani uspešno zaključila Veterinarsko fakulteto, nato pa še na Medicinski fakulteti podiplomski študij na področju metabolizma astrocitov. Pot jo je nato vodila v večletno delo z zdravilnimi rastlinami. Od nekdaj je prijateljica narave in strastna raziskovalka. Kot zdravilka je zaposlena v Holistični ordinaciji Golenhofen. Hvaležna je za vsako edinstveno zgodbo, ki ji jo zaupajo tisti, ki se k njej obrnejo po pomoč.

Jasmina Kandorfer je kot zdravstvena delavka izbrala drugačno pot, da prispeva k zdravju ljudi. Že več kot desetletje širi uporabne informacije za zdravje in dobro počutje v televizijski oddaji Klepet ob kavi. Je tudi avtorica številnih knjig, svetovna popotnica ter raziskovalka adaptogenih rastlin in "biohacker".

Mag. Eva Nedelko je certificirana holistična aromaterapevtka, ljubiteljica starih dišečih sort vrtnic, destilerka lastne linije energijsko polnih eteričnih olj EYWINEO, avtorica člankov in predavateljica. Je ljubiteljica narave in ozaveščenega načina življenja ter lastnica Dišavnega vrta pri Vidi, odprtega za javnost.

Maria Ana Kolman je raziskovalka kulture, mitologije in ljudskega zdravilstva Sibirije, predavateljica in avtorica številnih člankov ter do sedaj izdanih treh knjig.

Sabina Topolovec je urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig, med drugim tudi trilogije o začimbah Ščepec in avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Posebej jo zanimata področji zdravja otrok in priprave zdravih obrokov. O teh in drugih temah predava in vodi delavnice v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. V projektu sodeluje od leta 2009.

 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00