fbpx

Koloidno srebro se vrača

koloidno-srebro-se-vraca
5 5 14 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 24,90 €
Koloidno srebro je bilo nepogrešljiva učinkovina družinske lekarne.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Štefan Požlep
Mehka vezava
336
Slovenski

Dvaindevetdesetletni avtor, ki vsako jutro in vsak večer skupaj s svojo dvaindevetdesetletno ženo srkne šilce svojega srebrnega napitka, si prizadeva, da bi koloidno srebro koristilo čim več ljudem.

Koloidno srebro se vrača; Štefan Požlep

Koloidno srebro je bilo in je poceni, torej nezanimivo za trg zdravil. Koloidno srebro pa je bilo in je poceni, torej nezanimivo za trg zdravil. Knjiga dopolnjuje vsebino pred dobrimi štirimi leti izdane prve knjige o koloidnem srebru. Dvaindevetdesetletni avtor, ki vsako jutro in vsak večer skupaj s svojo dvaindevetdesetletno ženo srkne šilce svojega srebrnega napitka, si prizadeva, da bi koloidno srebro koristilo čim več ljudem. Knjiga je tudi odgovor na vprašanja in predloge, ki jih je dobil po e-pošti in v pogostih telefonskih klicih po izdaji prve knjige.

Vse pogostejše raziskave učinkov koloidnega srebra širijo področja njegove uporabe, čeprav uradna medicina ni spremenila svojega odnosa do njega. Še vedno ga zavrača ter skriva, da je bilo koloidno srebro edini antibiotik, ki so ga brez zakonskih omejitev legalno uporabljali za zdravljenje infekcijskih bolezni in okuženih operacijskih ran. Po potrebi so ga bolniki dobivali tudi intravensko, z injekcijo v žilo. Brez recepta ga je bilo mogoče kupiti v lekarnah. Bilo je nepogrešljiva učinkovina družinske lekarne.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si