Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
debelosti do dna

Debelosti do dna

dr. Jason Fung
Vse, v kar verjamete v zvezi s hujšanjem, je napačno.
PPC: 27,90 € Vaša cena: 27,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

dr. Jason Fung
Mehka vezava
370
Slovenski
Koda 9789617129076K
Oceni
4.83333 5 6 Product

Prelomna knjiga avtorja uspešnic s seznama New York Times dr. Jasona Funga, ki ga uvrščajo med vodilne svetovne strokovnjake za vmesni post z namenom hujšanja in podaljševanja življenja. 

Debelosti do dna; dr. Jason Fung

Dr. Fung je s svojim načrtom v petih korakih, ki je predstavljan v tej knjigi, pomagal več tisoč ljudem shujšati in doseči trajno zdravje. Ta svetovna knjižna uspešnica predstavi temelje za razumevanje človekove debelosti. Ta ima sicer veliko pomembnih skupnih točk s sladkorno boleznijo tipa 2, vendar knjiga govori predvsem o debelosti. Postavljanje trenutne prehranske dogme pod vprašaj je včasih neprijetno, ampak zdravstvene posledice so prepomembne, da se ne bi zmenili zanje.

V knjigi dr. Jason Fung predstavi izvirno trdno teorijo debelosti, ki omogoča pretresljive vpoglede v pravilno prehrano. Poleg petih osnovnih korakov oziroma navad, s katerimi si boste vse življenje krepili zdravje in nadzorovali raven inzulina, dr. Fung pojasnjuje, kako se z vmesnim postom izviti iz začaranega kroga neodzivnosti na inzulin in doseči zdravo težo – za vedno.

Vse, v kar verjamete v zvezi s hujšanjem, je namreč napačno. Gonilna sila pridobivanja telesne teže in debelosti so hormoni – pri vseh –, in šele ko razumemo učinke inzulina in neodzivnosti na nanj, lahko trajno shujšamo.

V košarico

Jason Fung, dr. med., je avtor knjižnih uspešnic po izboru časopisa New York Times, med katerimi so Debelosti do dna, The Diabetes Code, The Obesity Code Cookbook, The PCOS Plan, Life in the Fasting Lane in The Complete Guide to Fasting. Dr. Fung je doštudiral medicino na univerzi Toronto in bil kot podiplomski študent nefrologije zaposlen na kalifornijski univerzi.

Je tudi soustanovitelj postnega programa, s katerim pomaga ljudem hujšati in premagovati sladkorno bolezen tipa 2 po naravni poti s postenjem. Živi v Torontu.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00