fbpx

Debelosti do dna

debelosti_do_dna
5 5 5 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: 27,90 €
Vse, v kar verjamete v zvezi s hujšanjem, je napačno.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

dr. Jason Fung
Mehka vezava
370
Slovenski

Prelomna knjiga avtorja uspešnic s seznama New York Times dr. Jasona Funga, ki ga uvrščajo med vodilne svetovne strokovnjake za vmesni post z namenom hujšanja in podaljševanja življenja. 

Debelosti do dna; dr. Jason Fung

Dr. Fung je s svojim načrtom v petih korakih, ki je predstavljan v tej knjigi, pomagal več tisoč ljudem shujšati in doseči trajno zdravje. Ta svetovna knjižna uspešnica predstavi temelje za razumevanje človekove debelosti. Ta ima sicer veliko pomembnih skupnih točk s sladkorno boleznijo tipa 2, vendar knjiga govori predvsem o debelosti. Postavljanje trenutne prehranske dogme pod vprašaj je včasih neprijetno, ampak zdravstvene posledice so prepomembne, da se ne bi zmenili zanje.

V knjigi dr. Jason Fung predstavi izvirno trdno teorijo debelosti, ki omogoča pretresljive vpoglede v pravilno prehrano. Poleg petih osnovnih korakov oziroma navad, s katerimi si boste vse življenje krepili zdravje in nadzorovali raven inzulina, dr. Fung pojasnjuje, kako se z vmesnim postom izviti iz začaranega kroga neodzivnosti na inzulin in doseči zdravo težo – za vedno.

Vse, v kar verjamete v zvezi s hujšanjem, je namreč napačno. Gonilna sila pridobivanja telesne teže in debelosti so hormoni – pri vseh –, in šele ko razumemo učinke inzulina in neodzivnosti na nanj, lahko trajno shujšamo.

V košarico

Jason Fung, dr. med., je avtor knjižnih uspešnic po izboru časopisa New York Times, med katerimi so Debelosti do dna, The Diabetes Code, The Obesity Code Cookbook, The PCOS Plan, Life in the Fasting Lane in The Complete Guide to Fasting. Dr. Fung je doštudiral medicino na univerzi Toronto in bil kot podiplomski študent nefrologije zaposlen na kalifornijski univerzi.

Je tudi soustanovitelj postnega programa, s katerim pomaga ljudem hujšati in premagovati sladkorno bolezen tipa 2 po naravni poti s postenjem. Živi v Torontu.

Morda bi vas zanimalo še

18,70 € Ostani pri 40-ih
dr. Richard Lippman
24,90 € Adijo, bolečine v hrbtu
Sonia Valentina Tomažin
27,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
26,90 € Medicinski medij
Anthony William
Rezultati 1 - 8 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si