Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
odsevi lune na vodi

Odsevi lune na vodi

Xiaolan Zhao
Zdravljenje ženskega telesa in uma s tradicionalno kitajsko modrostjo
PPC: 25,70 € Vaša cena: 25,70 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Xiaolan Zhao
Mehka vezava
274
Slovenski
Koda 9789617090727K
Oceni
5 5 4 Product

Ženska lahko z zapostavljanjem svoje čustvene plati plača visoko ceno v obliki bolezni. Zato tradicionalna kitajska modrost spodbuja negovanje čustvenega ravnovesja, ki posledično odpravi menstrualne in ginekološke tegobe ter vpliva na splošno zdravje telesa in duha. 

Odsevi lune na vodi; Xiaolan Zhao

Zdravnica Xiaolan Zhao v knjigi Odsevi lune na vodi deli darove tradicionalne kitajske medicine z ženskami in jim želi pokazati, kako jih lahko uporabljajo, da bi preprečile bolezni, zavarovale svojo vitalnost in povečale zavedanje o svojih sposobnostih ohranjanja zdravja in samozdravljenja. Rdeča nit te knjige, ki nam razkriva večtisočletne prakse za preprečevanje bolezni in ohranjanje zdravja v povezavi s težavami ženskega telesa in uma v različnih obdobjih življenja, je vpliv čustev na njeno zdravje. 

Odkar je dr. Xiaolan Zhao pred dvanajstimi leti v Kanadi odprla svojo ordinacijo, je zdravila več tisoč žensk, ki so trpele zaradi utrujenosti, PMS-ja, neplodnosti, depresije, simptomov menopavze in drugih ginekoloških težav. Te težave so vse preveč pogoste na Zahodu, medtem ko so veliko manj prisotne na Kitajskem, kjer je tradicionalna kitajska medicina (TKM) že tisočletja del življenja. Kot zdravnica, ki se je sprva izobraževala o zahodni medicini in kasneje začela prakticirati TKM, je dr. Zhao videla, kako učinkovit je pristop tradicionalne kitajske medicine pri njenih pacientkah. 

Vsaka ženska lahko ogromno stori za preventivo in samozdravljenje, tako da okrepi svoje zdravje in vitalnost ter prepreči bolezni. S preprosto spremembo prehrane, gibanja, spolnega življenja in načinov, na katere se spopadamo s stresom in čustvi, lahko izjemno izboljšamo svoje trenutno in prihodnje zdravje. 

Preverite tudi uspešnico Donne Eden - Energijska medicina za ženske!

»Končno je Slovenija dobila praktično knjigo o TKM v slovenskem jeziku! Priročnik približa kitajsko medicino bralkam in bralcem razumno in poljudno. Vsebuje obilje praktičnih navodil, ki jih lahko uporabi vsaka ženska v katerem koli življenjskem obdobju. Je darilo mami, sestri, ženi ali hčerki, kako živeti po principih in logiki TKM in v sozvočju z ritmi narave, da bi ženska vse življenje ohranila zdravje in srečo ter preprečila bolezen. Priporočljivo branje predvsem za sodobno žensko, ki išče korenine svoje narave in ciklusov.«

- Maša Maruša Cvelbar, dipl. sinologinja in akupunkturistka, vodja Centra TKM – centra za akupunkturo in kitajsko medicino v Ljubljani

V košarico

Dr. Xiaolan Zhao se je rodila in odraščala v mestu Kunming na jugozahodu Kitajske. Proti koncu kulturne revolucije (1966–1976) je študirala zahodno medicino in po končanem študiju leta 1977 začela delati kot kirurginja v bolnišnici, kjer je bilo primarno zdravljenje s tradicionalno kitajsko medicino (TKM). Po dobrem letu dni dela na kirurškem oddelku se je vrnila na medicinsko fakulteto in končala študij TKM. Nato se je vrnila v bolnišnico in v zdravljenju združevala obe medicini. Tam je delala osem let, leta 1988 pa se je preselila v Kanado. V Torontu je leta 1993 odprla ordinacijo, ki je bila takoj uspešna, število njenih bolnikov se je nenehno povečevalo. Odločila se je svoje dragoceno znanje in izkušnje deliti v knjigah, da bi lahko doseglo čim več ljudi. Dr. Xiolan še danes živi v Torontu, kjer vodi in dela v svojem Centru zdravja Xiaolan Health Centre, med drugim pa je tudi direktorica Kanadskega društva za podporo rakavim bolnikom.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00