Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
hormonska joga

Hormonska joga

Alenka Košorok Humar
Že tisočletja je pri rokah in nogah slehernika brezplačno sredstvo za krepitev mladostnega telesa, umirjenost duše in ustvarjalnost duha – joga
PPC: 27,00 € Vaša cena: 27,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Alenka Košorok Humar
Mehka vezava
194
Slovenski
Koda 9789616943734K
Oceni
4 5 3 Product

Hormonska joga je odličen priročnik za uravnovešeno hormonsko življenje, ki opisuje hormone in njihovo delovanje, vsebuje vaje za njihovo spodbujanje ter nasvete za prehrano in izpolnjeno življenje.

Hormonska joga; Alenka Košorok Humar

Hormonska joga deluje večplastno, saj krepi mišično maso, pravilno držo, gibčnost, sklepe in kosti (fizična raven), na novo oživi proizvodnjo in delovanje hormonov, blaži in odpravlja simptome menopavze, uravnoveša delovanje celotnega organizma, odpravlja stres, depresijo, nespečnost in podobne nevšečnosti. Oživi energijo in delovanje čaker, izbolj­šuje oskrbo telesa s prano in jo harmonično razporeja. Povečuje vitalnost in iz­boljšuje splošno počutje. Skratka, hormonska joga deluje na celotno telo, torej pomlajuje, hkrati pa spodbuja delovanje jajčnikov, ščitnice, hipofize in nadledvičnih žlez.

Svet je obseden z borbo proti staranju, zato anti-aging programi prinašajo ogromne dobičke: anti- aging fitness, anti-aging super živila in prehrambeni dodatki, anti-aging kozmetika, estetska kirurgija, bioidentični hormoni … Že tisočletja pa je pri rokah in nogah slehernika brezplačno sredstvo za krepitev mladostnega telesa, umirjenost duše in ustvarjalnost duha – joga. S knjigo Hormonska joga in tečaji te pomembne energijske vede lahko izberemo naravno pot k sebi in vase, pridobimo lahkotno telo, notranji mir in živost ter ohranjamo zdravje do poznih dni. Ne poznam boljšega anti-aging programa!
Dr. Manca Košir

V košarico

alenka-kh3.jpg

ALENKA KOŠOROK HUMAR se z anatomijo gibanja (joga, qigong, pilates, ples) in kineziologijo besed (ljubiteljsko tudi piše poezijo in prozo ter se igra z besedami) ukvarja že desetletja. Vedno sta ji bila rdeča nit in vodilo doseči središče ter globino pomenov enega in drugih, snovnega in duhovnega sveta. Je učiteljica hatha joge z dodatnimi pridobljenimi mednarodnimi diplomami hormonske joga terapije (»Hormone Yoga Therapy«) pri znani Brazilki prof. Dinah Rodrigues (za ženske, moške in diabetike). Ima tudi mednarodno diplomo iz qigonga (»Radiant Lotus QIGONG« pri priznani qigong učiteljici Daisy Lee). Poleg tega je certificirana refleksoterapevtka in energijska zdravilka.
Astrološka rakica z ascendentom v vodnarju želi vse te prakse in njihove blagodejne učinke približati kar najširšemu krogu vadečim. 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00