fbpx

Načrtovanje življenja z ajurvedo

Načrtovanje življenja z ajurvedo
5 5 1 Product
Redna cena: 19,90 € Vaša cena: 18,90 €
Najpomembnejše v življenju je življenje samo.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

dr. Vinod Verma
Mehka vezava
200
Slovenski
14,0 x 22,0 cm

Načrtovanje življenja z Ajurvedo zajema preproste ajurvedske postopke, prikazane z nazornimi slikami, tako da jo lahko uporabljate kot priročnik.

Načrtovanje življenja z ajurvedo; Vinod Verma

Ajurveda je znanost o življenju in obravnava vse vidike našega vsakdana. Ni zgolj medicinski sistem, ampak tudi sistematična razprava o življenjskem slogu, zato se ji je nemogoče približati po delih. Prepoznava, da so telesna, umska, družbena, filozofska, duhovna in kozmična razsežnost naše biti medsebojno povezane in sovisne, uči nas kako ohranjati telo, ki je svetišče duše, v odličnem stanju. Ajurveda je izjemno obsežna in nemogoče je zajeti vse podrobnosti v eni knjigi, zato je tale namenjena uvajanju v to, kako vnesti ajurvedske prakse v vsakodnevno življenje. Načrtovanje življenja z Ajurvedo zajema preproste ajurvedske postopke, prikazane z nazornimi slikami, tako da jo lahko uporabljate kot priročnik. Knjiga poudarja pomen satve in ravnovesja doš (vate, pite in kaphe) za dobro zdravje. Opisuje dnevni načrt (dinčarja), tedenski načrt (saptahčarja), mesečni načrt (mahčarja) in polletne prakse čiščenja (šariršudhi). Te prakse preprečujejo obolenja, a tudi stopnjujejo kakovost življenja, saj omogočajo doseganje najvišje energijske ravni. 

Najpomembnejše v življenju je življenje samo. 

Dr. Vinod Verma, priznana strokovnjakinja in strastna raziskovalka, ki se trudi starodavno indijsko modrost širiti po vsem svetu, v knjigi Načrtovanje življenja z Ajurvedo, na preprost in praktičen način z zgovornimi ilustracijami bralca uvaja v ajurvedski življenjski slog in takšno razmišljanje, da  bi se z njegovo pomočjo lahko uprli nezdravemu stresu in napetosti, ki nam ju vsiljuje sodobna družba.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 2 od 2
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si