fbpx

Kako?

Kako
4.46154 5 13 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 20,90 €
Tehnike za rešitev notranjih konfliktov
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Tom Stone
Mehka vezava
276
Slovenski
21,5 x 12,5
PRELISTAJ ME

Učinkovite in preproste tehnike za rešitev notranjih konfliktov      

Tom Stone: Kako?       

12 temeljnih pogojnih odzivov,ki oblikujejo človekove navade & 8 tehnik za doseganje stanja čiste zavesti.

Učinkovite in preproste tehnike, s katerimi boste našli in odstranili »hroščke«, ki onemogočajo da bi zaživeli svoj poln potencial. Z NJIMI LAHKO POČISTITE NAKOPIČENA NEKORISTNA ČUSTVA IN ZAŽIVITE SVOBODNO.

Namenjena vsem, ki na poti duhovnega prebujenja iščejo odgovor na svoj »Kako?«

AVTOR O KNJIGI:

Kar se boste naučili v tej knjigi, bodo najverjetneje nekatera od najglobljih in najpomembnejših orodij, ki se jih boste naučili kdajkoli v življenju. Preproste tehnike, ki jih bom opisal, vas lahko osvobodijo iz primeža vaših čustev. Lahko vas popeljejo iz objema trpljenja. Lahko vam pomagajo najti in odpraviti probleme, za katere ste mislili, da jih ni mogoče rešiti. Lahko vam dajo izkušnjo tega, kar resnično ste. Lahko vas povežejo z vašo najglobljo naravo in tisto, kar ste v svojem bistvu, povežejo z bistvom vsega, kar je.

S tehnikami za doseganje stanja čiste zavesti lahko neposredno izkusite tisto, kar kvantna fizika imenuje enotno polje. Tehnike vam lahko pomagajo ves čas živeti v »coni« . Z njimi se lahko rešite notranjih konfliktov in iluzij. Pomagajo vam lahko na preprost način spremeniti navade, ki ste jih vedno želeli spremeniti. Rešijo vas lahko iz primeža odvisniškega vedênja. Prinesejo vam lahko občutek globoke in trajne izpolnjenosti, ki je bolj dragocen, kot katerikoli drug dosežek, do katerega boste prišli v življenju.

In pri vsem tem so preproste, lahko se jih je naučiti in lahko jih je izvajati.

Ko boste pričeli uporabljati tehnike za doseganje stanja čiste zavesti, ne bo dolgo trajalo pa se boste začeli osvobajati strahu, jeze, krivde, obžalovanja, zamer, depresije, tesnobe, zaskrbljenosti, razdražljivosti in trpljenja. Doživljati boste začeli več veselja, izpolnjenosti, uspeha in sreče v življenju kot kdajkoli prej.

Uživajte v čisti zavesti, saj je to tisto, kar resnično ste.

KAZALO:

O avtorju

Zahvale

Predgovor

Uvod

Kaj manjka večini duhovnih učenj?

Kaj manjka večini programov za osebnostni razvoj?

12 Temeljnih priučenih odzivov, ki oblikujejo človekove navade

Kratek pregled tehnik za doseganje stanja čiste zavesti

Tehnike za doseganje stanja čiste zavesti

Izkušnje uporabnikov tehnik za doseganje stanja čiste zavesti

Dodatek – Bistvene značilnosti Temeljnih priučenih odzivov

t

O avtorju

Tom Stone je mednarodno priznan coach in govornik, iznajditelj, podjetnik in pisec. Večino življenja je razvijal tehnike, ki omogočajo kar najbolj učinkovito in uspešno reševanje problemov, s katerimi se soočamo. Pri svojem delu uporablja načela in tehnike iz področja biofizike.

Tom je pionir na področju razvoja Programskega inženiringa za človeka (Human Software Ingineering ali HSE), na katerem je prišel do številnih edinstvenih odkritij. Med njimi je tudi niz globokih spoznanj o naravi programiranja, ki smo ga deležni v svojem otroštvu in ga imenuje Temeljni priučeni odzivi, ki oblikujejo človekove navade. V delu, ki je pred vami, boste našli orodja, s katerimi boste z lahkoto odstranili ovire, ki vam preprečujejo, da bi živeli življenje, kot si ga resnično želite.

V zadnjih letih se je Tom usmeril k iskanju učinkovitih rešitev za probleme, s katerimi se sooča današnja družba, kot so tesnoba, depresija in ADD/ADHD, za katere se zdi, da zanje ne poznamo pravega odgovora. Ta knjiga povzema izkušnje nekajletnih raziskav na tem področju in je prva iz zbirke knjig »Debug and Upgrade Your Ego«.

Recenzija Bukla

Mednarodno priznani svetovalec, podjetnik in pisec se že več kot dve desetletji posveča razvijanju kar najbolj učinkovitih in hkrati preprostih tehnik, ki omogočajo uspešno, predvsem pa trajno reševanje različnih problemov. Pri svojem delu izhaja iz področja biofizike, prav tako je pionir na področju razvoja programskega inženiringa za človeka. V svoji novi knjigi preprosto razloži osem tehnik za doseganje stanja čiste zavesti, s katerimi se naučimo, kako se rešiti omejitev lastnega ega in čustvene bolečine, ki smo jo v preteklosti nakopičili v sebi. Gre za tehnike, ki ob rednem izvajanju odpravijo negativne misli in nas povežejo z našim bistvom oz. čisto zavestjo. Ta prinaša občutek globlje in večne izpolnjenosti. Avtor ob tem pojasni tudi 12 temeljnih pogojnih odzivov, ki oblikujejo človekove navade, delo pa sklene poglavje o izkušnjah uporabnikov.
Kristina Sluga; Bukla 91-92
© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 22
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si