fbpx

Polet večnosti

polet_venosti
5 5 19 Product
Redna cena: 19,00 € Vaša cena: 19,00 €
Zvezek 2: Spajanje v enost stvarstva
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Tea Golob, Bojan Brecelj
Trda vezava
108
Slovenski
Prelistaj me

Knjiga je vabilo bralcem, da ob zvenu prebranih besed stkejo svoja lastna krila in poletijo skupaj z njo. Če boste prisluhnili z notranjimi ušesi, pogledali z notranjimi očmi in potipali z notranjim čutom srčnega zaznavanja, bodo tudi vas na tej poti spremljala čarobna bitja in skupaj z vami premagovala notranje ovire in prepreke. 

Polet večnosti; Tea Golob, Bojan Brecelj

Zapisi v knjigi Polet večnosti so čarobne statve, besede v njej pa subtilna preja, s katero avtorica Tea Golob tke svoja krila. Z njimi leti v očem nevidne prostore zavesti Zemlje, kjer se iskrijo zamisli in ideje našega sveta. Prisotnost v teh prostorih je pot osebne preobrazbe  - in je hkrati klic vsem živim bitjem, da se ji pridružijo pri zaznavanju stvarstva, kjer kot zavesten del celote skupaj krojimo nove prostore ljubezni, radosti in harmonije. Na tej poti jo ljubeče spremljajo vilinska bitja in škratovska kraljestva, krajinske deve ter podobe iz sanj, ki v obliki arhetipskih simbolov trkajo na vrata kolektivnega nezavednega vseh nas.

Na poti lastnih izkustev, doživetij in uvidov ste vabljeni v skupne prostore nove ravni zavesti in bivanja. Vrata do njih se nam na široko odprejo prav vsakič, ko začutimo in gojimo v sebi ljubezen, mir in radost.

Knjigo bogatijo čudovite fotografije Bojana Breclja, ki s svojimi čarobnimi podobami spremljajo bralca ob branju zgodb in vabijo k občutenemu in ljubečemu povezovanju z novimi prostori zavesti Zemlje.

V košarico

tea_golob_584829364.jpg

Tea Golob je magistrirala iz kulturne antropologije in doktorirala iz sociologije. V svojem delu se ukvarja z iskanjem novih poti k doseganju bolj odgovornega in harmoničnega delovanja človeških bitij ob zavedanju svoje prepletenosti z Zemljo in vesoljne Zavesti. Že od malih nog je tesno povezana z rastlinami in elementarnim svetom.  Izkušnje v Šoli ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji, meditacija in intuitivni način povezovanja z naravo so ji odprli vrata tudi do sporočil iz angelskega sveta in jo povezali z njenimi zvezdnimi koreninami.

 

Morda bi vas zanimalo še

-20%23,90 €19,12 € Tolmuni nežnosti
Romana Ercegović in Simona Čudovan
22,00 € Soncu naproti
Samo Rugelj
-10%24,00 €21,60 € Labirinti in njihove skrivnosti
Adrian P. Kezele
-20%36,00 €28,80 € Komplet Dih neskončnosti in Polet večnosti
Tea Golob, Bojan Brecelj
12,00 € Iz trebuha in neba
Manca Košir
-20%19,00 €15,20 € Obrazi ljubezni
Katja Premrl
24,00 € Ustvarimo kulturo Gaje
Marko Pogačnik
Rezultati 1 - 11 od 11
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si