Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
dih neskoncnosti

Dih neskončnosti

Tea Golob
Zvezek 1: Metamorfoze v Gajinem vesolju
PPC: 17,00 € Vaša cena: -7%17,00 €15,81 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Tea Golob
Trda vezava
80
Slovenski
Koda 9789619343395k
Oceni
5 5 22 Product

Poetičen zapis vtisov, ki so nastali na podlagi geomantičnega pristopa v povezovanju s prostorom in bitji iz večrazsežnostnih ravni.

Dih neskončnosti; Tea Golob, Bojan Brecelj

Sestavljena je iz osmih pripovedi, ki orisujejo čarobnost izbranih lokacij in hkrati razodevajo osebno izkušnjo avtorice. Besedilo sledi njenemu notranjemu klicu k drugačnemu mišljenju in delovanju v procesih preobrazbe. Nastalo je ob zavedanju, da pot k novemu ni lahka, saj zahteva od nas povsem spremenjeno zamišljanje oblik življenja, ki se manifestirajo skozi kozmično in Gajino zavest. Pomembna opora pri teh procesih so prostori, ki že stopajo po tej poti in v sodelovanju z elementarnimi ter angelskimi bitji preobrazbe ponujajo pomoč in spodbudo. Ti prostori navdihujejo, povezujejo in hkrati v nas prebujajo iskro zavedanja našega resničnega bistva.

S predstavitvijo teh prostorov želi Tea Golob pokazati ne toliko kje, ampak kako, torej na kakšne načine sodelovanja in komunikacije s prostori in samimi sabo, je mogoče prepoznati zametke preobrazbe kjerkoli in kadarkoli ter kako se vključiti v čudoviti tok novega, ki teče skozi celotno stvarstvo. Da raztopimo meje med na videz pomembnimi in nepomembnimi prostori, močnimi in nemočnimi, posvečenimi in neposvečenimi. Vsak s svojo vlogo v utelešenem in neutelešenem svetu predstavlja del celote, ki samo uglašen skupaj, izvabi najčistejšo melodijo.

Knjigo bogatijo čudovite fotografije Bojana Breclja, ki subtilno povežejo izkustvo ob branju v celovito doživetje prostorov.

V košarico

Tea Golob je magistrirala iz kulturne antropologije in doktorirala iz sociologije. V svojem delu se ukvarja z iskanjem novih poti k doseganju bolj odgovornega in harmoničnega delovanja človeških bitij ob zavedanju svoje prepletenosti z Zemljo in vesoljne Zavesti. Že od malih nog je tesno povezana z rastlinami in elementarnim svetom.  Izkušnje v Šoli ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji, meditacija in intuitivni način povezovanja z naravo so ji odprli vrata tudi do sporočil iz angelskega sveta in jo povezali z njenimi zvezdnimi koreninami.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00