fbpx

Dih neskončnosti

dih_neskoncnosti
5 5 13 Product
Redna cena: 17,00 € Vaša cena: 17,00 €
Zvezek 1: Metamorfoze v Gajinem vesolju
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Tea Golob
Trda vezava
80
Slovenski

Poetičen zapis vtisov, ki so nastali na podlagi geomantičnega pristopa v povezovanju s prostorom in bitji iz večrazsežnostnih ravni.

Dih neskončnosti; Tea Golob, Bojan Brecelj

Sestavljena je iz osmih pripovedi, ki orisujejo čarobnost izbranih lokacij in hkrati razodevajo osebno izkušnjo avtorice. Besedilo sledi njenemu notranjemu klicu k drugačnemu mišljenju in delovanju v procesih preobrazbe. Nastalo je ob zavedanju, da pot k novemu ni lahka, saj zahteva od nas povsem spremenjeno zamišljanje oblik življenja, ki se manifestirajo skozi kozmično in Gajino zavest. Pomembna opora pri teh procesih so prostori, ki že stopajo po tej poti in v sodelovanju z elementarnimi ter angelskimi bitji preobrazbe ponujajo pomoč in spodbudo. Ti prostori navdihujejo, povezujejo in hkrati v nas prebujajo iskro zavedanja našega resničnega bistva.

S predstavitvijo teh prostorov želi Tea Golob pokazati ne toliko kje, ampak kako, torej na kakšne načine sodelovanja in komunikacije s prostori in samimi sabo, je mogoče prepoznati zametke preobrazbe kjerkoli in kadarkoli ter kako se vključiti v čudoviti tok novega, ki teče skozi celotno stvarstvo. Da raztopimo meje med na videz pomembnimi in nepomembnimi prostori, močnimi in nemočnimi, posvečenimi in neposvečenimi. Vsak s svojo vlogo v utelešenem in neutelešenem svetu predstavlja del celote, ki samo uglašen skupaj, izvabi najčistejšo melodijo.

Knjigo bogatijo čudovite fotografije Bojana Breclja, ki subtilno povežejo izkustvo ob branju v celovito doživetje prostorov.

V košarico

Tea Golob je magistrirala iz kulturne antropologije in doktorirala iz sociologije. V svojem delu se ukvarja z iskanjem novih poti k doseganju bolj odgovornega in harmoničnega delovanja človeških bitij ob zavedanju svoje prepletenosti z Zemljo in vesoljne Zavesti. Že od malih nog je tesno povezana z rastlinami in elementarnim svetom.  Izkušnje v Šoli ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji, meditacija in intuitivni način povezovanja z naravo so ji odprli vrata tudi do sporočil iz angelskega sveta in jo povezali z njenimi zvezdnimi koreninami.

Morda bi vas zanimalo še

-20%36,00 €28,80 € Komplet Dih neskončnosti in Polet večnosti
Tea Golob, Bojan Brecelj
19,00 € Polet večnosti
Tea Golob, Bojan Brecelj
28,90 € DMT: Duhovna molekula
Dr. Rick Strassman
20,00 € Drevesa govorijo
Metoda Vidmar Vengust
22,00 € Nesmrtni um
Ervil Laszlo in Anthony Peake
Rezultati 1 - 8 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si