fbpx

Paket knjig Ganeš od glave do rilca in Zlomljeni okel (Ganeševe zgodbe 1. in 2. del)

ganeeve_zgodbe_komplet
5 5 9 Product
Redna cena: 44,90 € Vaša cena: -20%44,90 €35,92 €
Uspešnici A. P. Kezeleta. Vaš prihranek z brezplačno poštnino 11,48€!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
610
Slovenski
Tadeja Zupan

Paket uspešnic po znižani ceni + gratis poštnina! 

Paket knjig Ganeš od glave do rilca in Zlomljeni okel (Ganeševe zgodbe 1. in 2. del)

Paket vsebuje knjigi:

Zlomljeni okel, Ganeševe zgodbe, 1. del

Simpatični dečko z velikim trebuhom, šaljivec in zapeljivec, gurman in hedonist, mirni bojevnik, modrec, učitelj, glasbenik, pisec, plesalec, asket, popotnik, pustolovec, ljubimec, pripovedovalec … vse to je zbrano v Ganeševem imenu. To zadnje še posebno – oh, kako zelo je spreten z besedami! O tem se boste kmalu prepričali tudi sami.

in

Ganeš od glave do rilca, Ganeševe zgodbe, 2. del

Avtor se je tokrat dogovoril s prijateljem Ganešem, da zapiše nekaj njegovih zgodb, ne da bi jih prekinjal s svojimi komentarji. Zato pa se po vsaki od njih poglobi v bogato simboliko in nam pomaga odstreti številne tančice gostega tkanja bistrega prijateljčka. Sčasoma te napete pripovedke zasijejo pred nami kot prave male velike kozmogonije. Popis naravnega reda, zakonov stvarjenja in dogajanja čisto vsega na tem svetu (in še na kakšnih!). Med vrsticami in vmes pa seveda natančen popis čisto človeških odnosov in lastnosti, čeprav so glavni akterji pri Ganešu sama smetana božanstev.

V košarico

apk_fotka_1634778034.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Viveka, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone (www.synchro.zone) in Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen (www.dupinovsan.org) ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Adrian svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij (www.facebook.com/adrianpkezele).

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si