fbpx

Mi uspešni, mi srečni!

mi_uspeni
3.66667 5 3 Product
Redna cena: 7,50 € Vaša cena: 7,50 €
Knjiga govori o tem, kaj sreča v resnici, je.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Milan Krajnc
Mehka vezava
110
Slovenski

Knjiga je namenjena vsem, ki želite biti uspešni. In tudi tistim, ki mislite, da ste uspešni, pa ne čutite sreče. Knjiga govori o tem, kaj sreča v resnici, je.

Mi uspešni, mi srečni!; Milan Krajnc

Pot do uspeha in sreče ni univerzalna, je pa povezana z odkrivanjem sebe in s sprejemanjem odločitev.

Knjiga nas opominja na to, da so vse zares pomembne stvari v življenju kratke in preproste. Kot ta knjiga. Knjiga pripoveduje o poti na kateri si vsak lahko sam naredi svoj načrt od uspeha do sreče.

Knjiga MI USPEŠNI, MI SREČNI je namenjena vsem, ki želite biti uspešni. In tudi tistim, ki mislite, da ste uspešni, pa ne čutite sreče. Knjiga govori o tem, kaj sreča v resnici, je.

V očeh večine ljudi sem uspešen. Vendar sam nimam tega občutka. Prej bi rekel, da sem ves čas v neki turbulenci. To opažam tudi pri ljudeh, ki jih drugi vidijo enako kot mene – kot uspešne.

Zato sem se odločil, da raziščem ta pojav. Kdo je USPEŠEN? Tudi sam nekatere vidim kot uspešne, druge pa ne. Odločil sem se, da pogledam v njihovo podzavest, v njihovo življenje.

V košarico

milan_krajnc.jpg

Dr. Milan Krajnc (1974) je docent za Public Management. Je utemeljitelj znanstvene vede Dinamilogija in avtor poslovne metodologije Dinamičnega modela vodenja podjetij po principu naravnega reda. Že več kot 20 let se ukvarja z reševanjem osebnih in poslovnih težav v družinskih podjetjih, kot krizni vodja in psihoterapevt. Je avtor več kot 100 knjig, prevedenih v 11 jezikov, s področja vodenja in odnosov.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si