fbpx

Mislite kot menih

mislite_kot_menih
4.11111 5 9 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: 25,90 €
Naučite svoj um, da vsak dan najde mir in smisel
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Jay Shetty
Mehka vezava
295
Slovenski

Jay Shetty, nekdanji menih in eden največjih vplivnežev na družbenih omrežjih na svetu, v tej svetovni uspešnici z nami deli brezčasne modrosti, ki jih je spoznal kot menih. Te modrosti nam podaja v praktičnih korakih, tako da lahko tudi sami svoj um naučimo, da vsak dan najde mir in smisel.

Mislite kot menih; Jay Shetty

V tej iskreni, navdihujoči in pronicljivi knjigi se Jay osredotoča na ovire, na katere pogosto naletimo na poti do uresničevanja svojega potenciala, in nas opremi z orodji, s pomočjo katerih premagamo negativnost, tesnobo in pretirano razmišljanje.

Ta knjiga je vodnik do tega, kako lahko VSAK začne misliti kot menih in postane bolj pogumen, sočuten in odločen. Misliti kot menih v tem hitrem svetu, polnem stresa, namreč ni več izbira, ampak že kar nujnost.

V knjigi boste odkrili, kako:

-          svoj um naučiti, da vsak dan najde mir in smisel,

-          nehati živeti po pričakovanjih drugih in začeti živeti po svojih merilih,

-          odstraniti negativnost in preseči strupene odnose ter navade,

-          se ozdraviti tesnobe, strahov in bolečine iz preteklosti,

-          odkriti svojo strast in poslanstvo,

-          ustvariti učinkovito jutranjo in večerno rutino, s katerima boste preobrazili svoje vsakodnevne navade,

-          nehati pretirano razmišljati in odlašati,

-          postaviti na stran ego, s čimer boste očistili svojo pot do uspeha,

-          razviti mogočno prakso hvaležnosti,

-          poglobiti svoje odnose.

Mnenja o knjigi: »Jay ima čudovit dar, da zna ponuditi modrost v dostopni in uporabni obliki. Njegova knjiga je prodorna, pronicljiva in praktična. Prepričana sva, da bo mnogim pomagala uvesti nove navade in prepoznati modrost, ki jih bo vodila k življenju, kakršnega si želijo.« - Will Smith in Jada Pinkett Smith

»Jay Shetty vam korak za korakom pokaže, kako poiskati svojo moč, tako da se namesto na svojo podobo začnete osredotočati na samopodobo. Ta knjiga vas bo osvobodila družbenega pogojevanja in vam pomagala, da boste postali arhitekt svojega življenja.« - Dr. Deepak Chopra

 

 V košarico

JAY SHETTY je avtor, pripovedovalec zgodb, ustvarjalec podkastov in nekdanji menih. Shettyjeva vizija je, da bi starodavne modrosti postale viralne. Njegovo poslanstvo je, da brezčasne modrosti sveta z nami deli v dostopni in uporabni obliki. Ustvaril je več kot štiristo viralnih posnetkov, ki imajo več kot osem milijard ogledov, in snema On Purpose, najbolj poslušan podkast o zdravju in dobrem počutju na svetu. Danes je Jay Shetty eden najbolj prepoznavnih vplivnežev na svetu, saj ima več kot osemintrideset milijonov sledilcev. Leta 2017 ga je revija Forbes imenovala za enega od trideset najvplivnejših ljudi na svetu, ki so stari manj kot trideset let.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si