Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
skrivnost sodelovanja

Skrivnost sodelovanja

Daniel Coyle
Najboljša poslovna knjiga 2023!
PPC: 24,90 € Vaša cena: 24,90 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Daniel Coyle
Mehka vezava
309
Slovenski
Koda 9789617136777
Oceni
4 5 2 Product

Nagrajeni avtor Daniel Coyle, novinar New York Timesa, v knjigi Skrivnost sodelovanja s pomočjo domišljeno izbranih primerov in večletnega raziskovanja pojasnjuje, kaj je tisto, kar ustvari delovno uspešno in trdno skupino.

Skrivnost sodelovanja | Daniel Coyle

Obstajajo temeljne zakonitosti kulture sodelovanja, ki veljajo za vse uspešne skupine. To so:

  1. zagotavljanje varnega okolja, kjer se člani počutijo sprejete in slišane,
  2. skupni cilji, ki navdihujejo skupinsko delo in
  3. jasni komunikacijski vzorci in delitev ranljivosti, ki krepi medsebojno zaupanje.

Da bi to ugotovil kaj ustvarja uspešno delovno skupino, je obiskal vrhunska podjetja, kot sta Pixar in Google, se odpravil k zmagovalnim športnim ekipam in trenerjem, k vrhunskim vojaškim specialcem in njihovim poveljnikom, pa tudi na cesto k iznajdljivim tolpam roparjev in njihovim vodjem. Odkril je, da se odgovor skriva v dodelanih pravilih njihove organiziranosti in v številnih podrobnostih njihovega delovanja.

Medsebojno sodelovanje ni nekaj, kar ste, ampak tudi to, kar počnete. Ne glede na velikost vaše skupine ter vaš cilj vas bo Coylova odmevna knjiga Skrivnost sodelovanja seznanila z najpomembnejšimi veščinami za ustvarjanje uspešnega sodelovanja, posameznike pa bo povezala v ekipe, ki lahko skupaj dosežejo izjemne stvari. Avtor s konkretnimi primeri spodbuja sodelovanje, gradnjo zaupanja in pozitivne spremembe v skupinah, ob tem pa ne zamolči zgodb o neuspehih, saj nas opozori na pogoste pasti pri njihovem formiranju in delovanju.

Knjiga Skrivnost sodelovanja ponuja svež pogled na ustvarjanje okolja v skupini, v kateri se bodo posamezniki počutili cenjene in bodo usmerjeni v dolgoročno delovanje za skupen cilj.

 

Resnično sijajna knjiga ... Takoj jo preberite!

– Adam Grant, avtor knjige Premisli še enkrat

»Čudovita in praktična knjiga, polna uvidov.« – Charles Duhigg, avtor knjige Moč navade

 

IZ KNJIGE

»Kultura sodelovanja je eno najmogočnejših orodij na svetu. Njeno prisotnost čutimo pri uspešnih podjetjih, vrhunskih športnih moštvih in zadovoljnih družinah, prav tako čutimo njeno odsotnost ali slabo delovanje. Njen vpliv lahko merimo po rezultatih.

Njeno notranje delovanje pa ostaja zavito v tančico skrivnosti. Vsi si želimo močno kulturo sodelovanja v organizacijah, skupnostih in družinah. Vemo, da deluje. Le tega ne vemo, kako deluje.«

 

V košarico  

 

 

 

daniel_coyle.jpg

Daniel Coyle je avtor knjižnih uspešnic in dolgoletni svetovalec številnim zelo uspešnim podjetjem, kot so Microsoft, Pixar ter Google. V Sloveniji ga poznamo kot soavtorja odmevne Skrivne dirke, knjige o dopinških škandalih, ki jo je napisal skupaj s kolesarjem Tylerjem Hamiltonom, knjigo Skrivnost sodelovanja pa so Bloomberg, BookPal in Business Insider razglasili za najboljšo poslovno knjigo leta. V prevodu bomo kmalu dobili tudi njegovo drugo knjižno uspešnico Skrivnost nadarjenosti.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00