Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
notranje-bogastvo-otrok

Notranje bogastvo otrok

Maja Pucelj in Žan Pucelj Šterk
V današnjem hitrem svetu, kjer prevladuje stres, si želimo, da bi naši otroci imeli mir, vero vase in v prihodnost ter da ohranijo svoje notranje bogastvo.
PPC: 27,00 € Vaša cena: 27,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789619553985
Maja Pucelj in Žan Pucelj Šterk
Trda vezava
53
Slovenski
170 x 225
Koda 9789619553985K
Oceni
5 5 1 Product

Knjiga Notranje bogastvo otrok vam pomaga oblikovati pozitivne vrednote in samopodobo pri vaših otrocih.

Notranje bogastvo otrok;  Maja Pucelj in Žan Pucelj Šterk

Če želimo v svetu krepiti sočutje, srečo in ljubezen, moramo najmlajše generacije pravilno usmeriti s pozitivnim osebnim zgledom, spodbujanjem pozitivnih vrednot ter jih naučiti izražanja sreče, hvaležnosti in ljubezni. Prav pri tem vam pomaga knjiga Notranje bogastvo otrok.

Je posebna knjiga, ker se osredotoča na vrednote, ki so ključnega pomena za zdrav razvoj vaših otrok. Te vrednote posreduje preko pesmic, citatov in velikih, barvnih ilustracij. Ne samo to, izdelana je s pomočjo specialnih pedagogov na način, ki je berljiv tudi pri otrocih z motnjo pozornosti ali disleksijo.

Knjiga prinaša neprecenljivo vrednost in sicer močan vpliv pozitivnih vrednot in spodbujanje otrokovega celostnega razvoja. S knjigo ‘Notranje bogastvo otrok’ boste dobili orodje, ki bo vaše otroke naučilo izražanja sreče, hvaležnosti in ljubezni, kar je ključno za zdrav razvoj. Poleg tega omogoča povezavo med vami in vašimi otroki, saj spodbuja pogovore o pomembnih življenjskih vrednotah.

Nekaj zanimivosti o knjigi:

  • Pri izdelavi knjige so upoštevani nasveti specialnih pedagogov.
    Skupek zanimivih in poučnih pesmic, obogatenih z velikimi, barvnimi risbicami, ki otroke učijo o sreči, ljubezni, hvaležnosti in drugih pozitivnih vrednotah.
  • Uporaba posebnih pisav in postavitve besedila in risbic zato, da spodbuja branje tudi pri otrocih z motnjo pozornosti ali disleksijo, saj olajša prepoznavanje besed in zvez.
  • Knjiga, ki jo bodo otroci brali drugim otrokom.

Dr. Maja Pucelj ocenjuje, da vrednote notranjega bogastva izginjajo iz življenja ljudi, predvsem pa najmlajše populacije. Zato se je odločila, da skupaj s sinom sooblikujeta otroško knjigo, v kateri se bodo nahajale pesmi in pravljice, kjer bodo omenjene vrednote poudarjene in napisane na način, ki bo dostopen vsakemu otroku.

Žan Pucelj Šterk obiskuje 1. razred osnovne šole in kot vsak prvošolec ušpiči marsikatero lumparijo. Kot otrok je razvil ljubezen do knjig, katero je nato ob pomoči svoje mamice prelil v pričujočo otroško knjigo z željo, da s svojo srčnostjo pokaže na pomen notranjega bogastva, ki ga marsikateri otrok zaradi usmerjenosti na zunanji pomen materializma, marsikdaj (hote ali nehote) prezre.

 

Anja Jesenovec, ki ustvarja pod umetniškim imenom Intuitive Heart by Anja Jesenovec, se, od kar pomni, navdušuje nad čarobnimi stvarmi, svetom domišljije, čutnosti … Univerzitetno diplomirano socialno delavko je togost sistema pritegnila v pisani svet barv, kjer združuje pomoč ljudem in kreativo. Ravno zato se je odločila, da s svojim znanjem pristopi k ilustriranju in sooblikovanju pričujoče otroške knjige, saj si želi s svojo srčnostjo in pristnostjo sooblikovati svet na bolje.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00