fbpx

Popolna ljubezen (priročnik)

popolna_ljubezen_915119379
5 5 1 Product
Redna cena: 18,00 € Vaša cena: 18,00 €
Nov, dragocen pogled na vzgojo in odnose
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Lidija Bašič Jančar
Mehka vezava
219
Slovenski

Knjiga, ki je pred vami, zariše temelje partnerstva in starševstva, ki temeljijo na sodobnih psiholoških znanjih, nevroznanosti, teoretičnih izhodiščih teorije navezanosti in modelu relacijske družinske terapije.

Popolna ljubezen (priročnik); Lidija Bašič Jančar

Težnja po stiku, globoki povezanosti in želji po odsotnosti samote ter vera v to, da človek lahko samega sebe izgradi v najboljšo različico le ob sočloveku, vodi v relacijski doprinos pomembnosti odnosov.
Dragoceno je verjeti v povezanost dveh ljudi zaradi temeljne težnje po stiku, globoki povezanosti in želji po odsotnosti samote. Trenutki, po katerih v odnosu hrepenimo, z leti postanejo vse jasnejši, in več, ko jih dosežemo, boljše in lepše nam je, lepše živimo in prijaznejši smo. Ljudje nismo popolni, lahko pa hrepenimo po popolnosti, ko izkušnja lepega trenutka rodi drugo in tako naprej.

Odnosi so nekaj izredno globokega in povezovalnega. Težnja in hrepenenje po odnosih so v človeka vgrajena, sprva zaradi evolucijskega vzgiba, vendar relacijsko dokazano, da zaradi mehanizmov navezanosti, ki izoblikujejo vse nadaljnje odnose, še posebej najintimnejše.

Knjiga, ki je pred vami, zariše temelje partnerstva in starševstva. V prvem delu predstavi obsežen in pregleden znanstveni del, ki oriše najpomembnejša dognanja in spoznanja na področju partnerstva in družine. V drugem delu si sledijo poljudnostrokovne vsebine, razdeljeni v tri dele: Moč ljubezni do sebe; Partnerski odnos: globina ljubezni in Družina: temelj ljubezni. Poljudnostrokovne vsebine so avtoričina že objavljena dela v zadnjih petih letih njenega delovanja.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

22,00 € Ne stopajte več po prstih
Paul T. Mason, MS in Randi Kreger
-30%16,90 €11,83 € Popolna ljubezen
Adrian Predrag Kezele
13,00 € Družine in kako v njih preživeti
Robin Skynner, John Cleese
24,00 € Iskanje srečnega razmerja
Bernarda Gradišnik, Branko Gradišnik
23,90 € Najina ljubezen
Dr. Harville Hendrix
Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si