komplet  william glasser

Komplet Teorija nadzora + Teorija izbire

dr. William Glasser
Prihranite 13,95 € ob naročilu paketa, poštnino podarimo!
PPC: 55,80 € Vaša cena: -25%55,80 €41,85 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

dr. William Glasser
Mehka vezava
654
Slovenski
Koda 3830080310259
Oceni
5 5 2 Product

Paket uspešnic dr. William Glasser-ja po znižani ceni! Poštnino podarimo!

Komplet Teorija nadzora + Teorija izbire; dr. William Glasser

Paket vsebuje knjigi priznanega ameriškega psihiatra - dr. William Glasser-ja Terorija nadzora in Teorija izbire.

Terorija nadzora - Knjigo "Teorija nadzora" boste prebrali verjetno na mah. Kot da ne gre za strokovno knjigo, niti za vprašanja iz vsakdanjega življenja, ampak za napete zgodbe kakega spretnega opisovalca človeških dogodivščin.

Teorija izbire - Zunanji nadzor, uveljavljena psihologija skoraj vseh ljudi tega sveta, je poguben za odnose. Ko ga uporabimo, uničimo zmožnost enega ali obeh za zagotovitev zadovoljstva v odnosu in povzročimo izgubo stika med nama. Stanje nepovezanosti je temelj praktično vseh človekovih problemov, kot so duševne bolezni, psihosomatske bolezni, odvisnosti, nasilje, kriminal, zlorabe bližnjih, učne težave, če omenimo le nekatere.

V košarico

glasser_636033488.jpg

dr. William Glasser je bil ameriški psihiater rojen v Clevelandu, Ohio. Glasser je razvijalec Realitetne terapije in Teorije izbire. Njegove ideje se osredotočajo na osebno izbiro, osebno odgovornost in osebne transformacije. Glasser je bil znan po uporabi svoje teorije na področju socialnih vprašanj, kot so izobraževanje, vodenje, zakonske zveze...

Glasser se je oddaljil od konvencionalnih psihiatrov z opozorilom javnosti o možni škodi za stroko psihiatrije, ki jo povzroča v svoji tradicionalni obliki zaradi skupnega cilja po diagnosticiranju bolnika z duševno boleznijo in predpisovanju zdravil za zdravljenje posamezne bolezni. Glasser je zavzel za obravnavo duševnega zdravja kot vprašanje javnega zdravja.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si