komplet silva ultramind

Komplet Prepričljive zaMISLI & Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh

José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
Izkoristite nižjo ceno kompleta in prihranite 14,92€ (z brezplačno poštnino)!
PPC: 59,60 € Vaša cena: -20%59,60 €47,68 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
Mehka vezava
624
Slovenski
Koda 0003
Oceni
5 5 10 Product

Paket vsebuje knjigi Prepričljive zaMISLI, ki vam bo razkrila, kako lahko uporabite še neizkoriščeno moč svojega uma, ter uspešnico- Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh.

Komplet Prepričljive zaMISLI & Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh; José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.

Knjiga je polna primerov in korakov za načrtovanje reševanja vsakdanjih težav, s katerimi se srečujemo – s financami, z družino, odnosi in z zdravjem. Tako boste lahko dosegli vse, kar si želite in za kar globoko v sebi veste, da ste sposobni doseči.

Navodila za miselno projekcijo so v tej knjigi prvič na voljo v pisni obliki, zaradi česar se boste metode, ki spodbuja etične in uspešne poslovne prakse, naučili lažje kot kdajkoli prej. 

V košarico

jose_sivla_-_fotka_1210020761.jpg

José Silva (1914–1999), avtor metode UltraMind ESP, je odličen zgled, kako lahko človek doseže vse – ne glede na skromne začetke. Ta knjiga je rezultat njegovih življenjskih izkušenj. S pionirskimi raziskavami je ustvaril zanesljive tehnike za premagovanje stisk, pridobivanje samozaupanja, izničenje strahu in fobij, izboljšanje komuniciranja ter sposobnosti za povezovalno vodenje sebe in drugih.

Mladenič, ki je sprva pomagal ljudem tako, da jim je čistil čevelj za čevljem, je na koncu pomagal več kot milijonu oseb, da jim je šlo bolje in bolje.

José Silva pravi, da tu nismo zgolj zato, da bi užili življenje. Vse skupaj ni samo odmor za kavico, ki bi trajal sedemdeset let. Imamo namen, in ta namen je, da rešujemo težave, lajšamo trpljenje, izboljšujemo življenjske razmere na planetu zase in za vse druge; zato da bomo takrat, ko bomo odšli, za sabo pustili zanamcem boljši svet.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si