fbpx

Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh

ultramind_2_ovitek_finale
Novo
5 5 12 Product
Redna cena: 35,00 € Vaša cena: 29,90 €
Izkoristite nižjo ceno v prednaročilu do izida, 10. 2. 2023!
Prednaročilo

Specifikacija

José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
Mehka vezava
340
Slovenski

Izkoristite nižjo ceno v prednaročilu do izida, 10. 2. 2023 in prihranite 8,10€ (z brezplačno poštnino)! Pripravite se na uspeh, o katerem ste sanjali

Po uspešnici Prepričljive ZAmisli, ki so jo napisali José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr., v Založbi Chiara z navdušenjem napovedujemo prevod druge knjige istih avtorjev z naslovom Sistem ESP za poslovni uspeh

Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh; José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.

S pomočjo knjige se lahko podjetniki in vsi, ki želijo povečati svoj poslovni uspeh, naučijo metode UltraMind ESP, ki jo je v desetletjih raziskav razvil José Silva. Njegova navodila za miselno projekcijo so v tej knjigi prvič na voljo v pisni obliki, zaradi česar se boste metode, ki spodbuja etične in uspešne poslovne prakse, naučili lažje kot kdajkoli prej. 

Avtorji so njegove življenjske izkušnje združili v preverjeno in učinkovito zaporedje, ki se ga lahko učimo s pomočjo knjige ali še bolje na seminarjih. Tako bo vsakdo, ki bo sledil temu zaporedju, naredil svet boljši in koristil tudi sebi: to pa je največ, kar v življenju lahko dosežemo!

Zgodba Joséja Silve je navdihujoča za vse ambiciozne podjetnike ali poslovne vodje. Njegova metoda UltraMind ESP je pomagala neštetim posameznikom, da so dosegli svoj uspeh in zgradili lastna podjetja. Nova knjiga knjiga priča o njegovih življenjskih izkušnjah in pionirskih raziskavah ter zagotavlja neprecenljivo podporo in smernice podjetnikom po vsem svetu. Metoda UltraMind ESP je namreč močno orodje, ki lahko pomaga sprostiti poslovni potencial in povečati vodstvene sposobnosti, tako pri sebi kot pri drugih.

Toplo vam v branje priporočamo tudi njegovo prvo knjigo, izdano pri Založbi Chiara, Prepričljive ZAmisli. V njej vam bo tridesetdnevni načrt Joséja Silve razkril, kako lahko uporabite še neizkoriščeno moč svojega uma, da preženete neutemeljene strahove in fobije ter premagate travme iz otroštva in negativne misli.

Iz spremnega besedila

»Bistvo ni v postavljanju ciljev in lastnem izpopolnjevanju, ter tudi ne v brezpogojnem dajanju. Ugotoviti moramo, zakaj smo bili poslani sem in potem delovati.« 

»Pri Ultramindu ESP ne gre za nekaj nadnaravnega ali čarobnega, ampak za preprosto in učinkovito uporabo našega lastnega uma. Naučite se programirati svojo podzavest, da vam kreativno in konstruktivno pomaga doseči vaše cilje. Pri tem pa moramo upoštevati, kar je José Silva ves čas opozarjal – naj ne delujemo samo zaradi morebitnih lastnih koristi. Prizadevati si moramo predvsem zato, da bomo reševali težave, kajti zaradi tega smo bili poslani sem. Če daješ zgolj zato, da nekaj prejmeš, potem ne daješ zares, pač pa trguješ.«

Klemen Mihelič, vodja UltraMind ESP Slovenija

V košarico

jose_sivla_-_fotka_1066853373.jpg

José Silva (1914–1999), avtor metode UltraMind ESP, je odličen zgled, kako lahko človek doseže vse – ne glede na skromne začetke. S pionirskimi raziskavami je ustvaril zanesljive tehnike za premagovanje stisk, pridobivanje samozaupanja, izničenje strahu in fobij, izboljšanje komuniciranja ter sposobnosti za povezovalno vodenje sebe in drugih.

Mladenič, ki je sprva pomagal ljudem tako, da jim je čistil čevelj za čevljem, je na koncu pomagal več kot milijonu oseb, da jim je šlo bolje in bolje.

José Silva pravi, da tu nismo zgolj zato, da bi užili življenje. Vse skupaj ni samo odmor za kavico, ki bi trajal sedemdeset let. Imamo namen, in ta namen je, da rešujemo težave, lajšamo trpljenje, izboljšujemo življenjske razmere na planetu zase in za vse druge; zato da bomo takrat, ko bomo odšli, za sabo pustili zanamcem boljši svet.

Morda bi vas zanimalo še

24,60 € Prepričljive zaMISLI (Silva Ultramind sistemi)
José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
-20%47,60 €38,08 € Komplet Do cilja in naprej & Prepričljive zaMISLI (mehka vezava)
Brigita Langerholc (Jure Aleksič), José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
29,00 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
-10%23,00 €20,70 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
35,00 € Fokuser (3 mesečni)
Maša Popovič
-10%18,90 €17,01 € Sončni labirint
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si