Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
ultramind 2 ovitek finale

Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh

José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
Spoznajte revolucionarno metodo UltraMind ESP, s katero lahko povečate poslovni uspeh!
PPC: 35,00 € Vaša cena: 35,00 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060942
José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
Mehka vezava
340
Slovenski
Prelistaj me
Koda 9789617060942
Oceni
5 5 13 Product

Pripravite se na uspeh, o katerem ste sanjali! 

Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh; José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.

S pomočjo knjige se lahko podjetniki in vsi, ki želijo povečati svoj poslovni uspeh, naučijo metode UltraMind ESP, ki jo je v desetletjih raziskav razvil José Silva. Njegova navodila za miselno projekcijo so v tej knjigi prvič na voljo v pisni obliki, zaradi česar se boste metode, ki spodbuja etične in uspešne poslovne prakse, naučili lažje kot kdajkoli prej. 

Avtorji so njegove življenjske izkušnje združili v preverjeno in učinkovito zaporedje, ki se ga lahko učimo s pomočjo knjige ali še bolje na seminarjih. Tako bo vsakdo, ki bo sledil temu zaporedju, naredil svet boljši in koristil tudi sebi: to pa je največ, kar v življenju lahko dosežemo!

Zgodba Joséja Silve je navdihujoča za vse ambiciozne podjetnike ali poslovne vodje. Njegova metoda UltraMind ESP je pomagala neštetim posameznikom, da so dosegli svoj uspeh in zgradili lastna podjetja. Nova knjiga knjiga priča o njegovih življenjskih izkušnjah in pionirskih raziskavah ter zagotavlja neprecenljivo podporo in smernice podjetnikom po vsem svetu. Metoda UltraMind ESP je namreč močno orodje, ki lahko pomaga sprostiti poslovni potencial in povečati vodstvene sposobnosti, tako pri sebi kot pri drugih.

»Bistvo ni v postavljanju ciljev in lastnem izpopolnjevanju, ter tudi ne v brezpogojnem dajanju. Ugotoviti moramo, zakaj smo bili poslani sem in potem delovati.« Iz spremnega besedila

»Pri Ultramindu ESP ne gre za nekaj nadnaravnega ali čarobnega, ampak za preprosto in učinkovito uporabo našega lastnega uma. Naučite se programirati svojo podzavest, da vam kreativno in konstruktivno pomaga doseči vaše cilje. Pri tem pa moramo upoštevati, kar je José Silva ves čas opozarjal – naj ne delujemo samo zaradi morebitnih lastnih koristi. Prizadevati si moramo predvsem zato, da bomo reševali težave, kajti zaradi tega smo bili poslani sem. Če daješ zgolj zato, da nekaj prejmeš, potem ne daješ zares, pač pa trguješ.« Klemen Mihelič, vodja UltraMind ESP Slovenija

"Imate fantastične zamisli za nov posel, pa vas na poti do uspeha zadržuje sto in ena (notranja) zavora? Ali sanjate o uspehu v svojem poslu, pa ne veste, kako do želenega cilja? Pred vami je knjiga, ki vam bo natrosila odgovore na vsa takšna in podobna vprašanja ter vam pomagala vdahniti veter v vaša (poslovna) krila in poleteti v višave! José Silva, eden od pionirjev na področju raziskav o potencialih našega uma, je s svojimi izsledki osupnil in navdušili ves svet in tako zdaj že vrsto let (tudi) njegov sin skupaj z ekipo nadaljuje očetovo delo. Pričujoče branje nam razodene vse o delovanju naših možganov, obenem pa nam ponudi obilo preprostih, a že prav revolucionarnih prijemov, s katerimi lahko odstranimo vse svoje miselne (in druge) ovire ter se čez noč prelevimo v poslovne genije, ki znajo izvrstno uporabljati svoj um v alfa stanju, upravljati svojo energijo, poslušati intuicijo in s sistemom Silva UltraMind ESP v poslu uspeti tako, kot smo doslej le sanjali. Branje, ki navdihuje in odpira nova obzorja!" Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 171–172

 

V košarico

jose_sivla_-_fotka_1066853373.jpg

José Silva (1914–1999), avtor metode UltraMind ESP, je odličen zgled, kako lahko človek doseže vse – ne glede na skromne začetke. S pionirskimi raziskavami je ustvaril zanesljive tehnike za premagovanje stisk, pridobivanje samozaupanja, izničenje strahu in fobij, izboljšanje komuniciranja ter sposobnosti za povezovalno vodenje sebe in drugih.

Mladenič, ki je sprva pomagal ljudem tako, da jim je čistil čevelj za čevljem, je na koncu pomagal več kot milijonu oseb, da jim je šlo bolje in bolje.

José Silva pravi, da tu nismo zgolj zato, da bi užili življenje. Vse skupaj ni samo odmor za kavico, ki bi trajal sedemdeset let. Imamo namen, in ta namen je, da rešujemo težave, lajšamo trpljenje, izboljšujemo življenjske razmere na planetu zase in za vse druge; zato da bomo takrat, ko bomo odšli, za sabo pustili zanamcem boljši svet.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00