fbpx

Tao ljubezni, nega moške seksualne energije

Tao ljubezni, nega moške seksualne energije
4.5 5 18 Product
Redna cena: 17,11 € Vaša cena: 15,90 €
Skrivnost doseganja in ohranjanja polne spolne moči.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Mantak Chia
Mehka vezava
329
Slovenski
14,4 x 21,0 cm

Mojster Mantak Chia prvič razkriva starodavne seksualne skrivnosti taoističnih modrecev širokemu krogu bralcev.

Tao ljubezni, nega moške seksualne energije; Mantak Chia

Moškim pomagajo ohraniti in spremeniti seksualno energijo po kroženju v mikrokozmični orbiti ter krepijo in pomlajajo delovanje telesnih organov. Stoletne, doslej skrite ezoterične tehnike in načela povezujejo seksualno energijo in transcendentna stanja zavesti. Ta revolucionarna knjiga uči izpopolnjene taoistične tehnike za alkimijsko preoblikovanje telesa, uma in duha, skrivnost doseganja in ohranjanja polne spolne moči.

Spoznali boste tudi pot do popolnejšega užitka: taoistični »dolinski orgazem« ter kako obdržati in kopičiti seme v telesu. V knjigi sta tudi opisana izmenjava in uravnovešanje moške in ženske energije v telesu in s partnerko, naučili se boste kako izkoristiti tehnike za boljše doseže v karieri in športu. Knjiga je napisana v razumljivem jeziku in je bogato ilustrirana. Omogoča razvoj mogočnega energijskega toka in stopnjuje telesno, psihološko in duhovno zdravje in ravnovesje.

Mantak Chia se je rodil 4. aprila 1994 na Tajskem. Ko je bil star šest ali sedem let, se je med poletnimi počitnicami učil pri budističnih menihih tehniko »sedenja in umirjanja uma«. Seveda je bil vse kaj drugega kot pasiven in tih otrok. V srednji šoli v Hong Kongu se je ukvarjal s športom. V tem času se je naučil tudi tradicionalni tajski boks in se srečal z mojstrom Lu-jem, ki ga je vpeljal v Tai Chi Chuan. Nekoliko kasneje mu je mojster Lu zaupal učenje aikida, joge in naprednega Tai Chi-ja. Z ezoterično prakso se je prvič srečal pri osemnajstih letih, ko se je vrnil na Tajsko, kjer je spoznal mojsta Yi Eng-a, ki ga je poučeval o ezoterični praksi Tao-a, vse do stopnje združitve človeka in neba.

V svojih dvajsetih letih je mojster Chia študiral pri mojstru Meugi v Singapurju, kjer se je učil kundalini jogo in budistične tehnike boksanja. S temi metodami je že zelo kmalu obvladoval blokade energije v svojih notranjih organih. Pri pacientih, ki so poiskali njegovega mojstra, je odstranjeval hladno, vlažno ali bolno energijo in jim tako pomagal do zdravja. Mladi Mantak Chia pa je čutil, da nastaja pri kundalini jogi preveč močne vročine, ki je lahko nevarna. Zato je kasneje povezal to jogo s hladnimi tehnikami taoistične prakse.

Proti koncu dvajsetih let je srečal mojstra Pan Yu-a, ki je razvil sintezo taoističnega in budističnega učenja ter učenja Chuan-a in mojstra Cheng Yao Lung-a, ki je spojil tajski boks in Kung Fu v novi sistem. Mojster Cheng Yao Lung ga je učil tudi tajno shaolin metodo ravnanja z notranjo močjo in tehniko »železne srajce«, ki se jo označuje tudi kot čiščenje kostnega mozga in obnavljanja tetiv. Mojster Pan Yu ga je počeval tudi varianto kundalini prakse in tehniko »jeklenega teles«, ki ščiti telo pred propadom. Da bi bolje razumel učinke mehanizme energije zdravljenja, je mojster Chia dve leti študiral tudi zahodno medicino in anatomijo.

Poleg vsega tega je mojster Chia delal tudi kot menedžer tajskega predstavništva podjetja Gestetner, kjer je bil vodja v oddelku za kopirne in tiskalne stroje. Nemara je tudi edini taoistični mojster na svetu, ki ima v svoji dnevni sobi računalnik. Mojster Chia je poročen in ima enega sina. Rečemo lahko, da je mojster Chia sam življenjski dokaz za to, da je praksa, ki jo poučuje zelo povezana z življenjem, da omogoča vsakdanje življenje in ne zahteva, da bi se moral kot samotar umakniti iz družbe.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si