fbpx

TAO: Brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu

tao2020
5 5 1 Product
Redna cena: 31,70 € Vaša cena: 31,70 €
Kako enostavna je lahko pot dobrega počutja?
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Alan Cohen
Mehka vezava
304
Slovenski

Ko lahko opustimo zamere in v celoti stopimo v sedanji trenutek, smo svobodni.

TAO: Brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu; Alan Cohen

Kako uskladiti življenje v najboljših in najslabših časih? Kako najti kompas za krmarjenje po svetu, za katerega nimamo zemljevida? Obstaja kakšen glas modrosti, ki lahko premaga besnečo absurdnost, omili negotovost, ki nas razjeda, in nam nakloni žarek upanja? Obstaja. Čeprav se zdi, da prevladujejo nemiri in norost, obstaja kot kamen trdna razsodnost, ki ni podvržena vetrovom sprememb ne glede na to, kako ostro nas bičajo.

Tao de jing ponuja ene izmed najkoristnejših vpogledov v to, kako živeti, kar jih je kdaj zapisalo kakšno človeško bitje. Knjižica starega mojstra z zgolj 5000 pismenkami prepoznava vir človekovega trpljenja in zdravilo zanj; z izjemo Svetega pisma velja za največkrat prevedeno, interpretirano in natisnjeno knjigo v zgodovini. Lao Zi je osupljivo jedrnato zasadil časovno kapsulo za zdravljenje, ki je nismo še nikoli bolj potrebovali. V knjigi boste izvedeli, kako vam sporočila od taa pomagajo vrniti se v naravno stanje dobrega počutja.

Ključni načeli, ki sta temelj trajne ozdravitve:
1. prava preobrazba se ne zgodi zgolj zaradi manipuliranja s simptomi, temveč tako, da se lotimo težave v jedru in se spopademo s strahom, bolečino in prepričanji, ki povzročajo simptome, in
2. zdravljenje poteka preko razbremenitve ali odpuščanja.

Odpuščanje ne pomeni, da odobravamo zlorabo ali krutost. Prav nasprotno: pomeni, da se imamo dovolj radi, da se ne sprijaznimo z negativnimi oblikami ravnanja, ki smo jih deležni. Poleg tega si izkazujemo čast z odločitvijo, da bomo imeli več od tega, da pustimo preteklost za sabo, kot če se je oklepamo. Ko lahko opustimo zamere in v celoti stopimo v sedanji trenutek, smo svobodni.
Bistvo Tao de jinga je vlivanje moči. Ne takšne moči, po kateri hrepeni svet, temveč gre pri njem za moč nepremagljive resnice, ki zareže skozi zaplete, ki jih splete strah, in vreže pot do čudežev. Tao bo za vas dosegel vse, česar ne morete narediti sami. Vprašanje »Kaj v resnici potrebujete?« je meditacija, ki traja vse življenje. Če znate razlikovati med tistim, kar mislite, da potrebujete, in tem, kar v resnici potrebujete, boste ugotovili, da so vaše resnične potrebe precej manjše od tega, kar so vas učili, in da ste ves čas preskrbljeni.

JE LAHKO ZDRAVLJENJE ŠE BOLJ PREPROSTO?
Oglejmo si glavne pristope, s katerimi lahko ohranimo uglašenost svojega telesa s taom, ostanemo zdravi in se dobro počutimo. Te tehnike se morda zdijo samoumevne, vendar smo mnogi postali nezbrani ali odtujeni od njih, zato nas je treba opomniti, kako enostavna je lahko pot dobrega počutja.

1. Dihaj.
2. Dobro jej.
3. Počivajte po pameti.
4. Gibaj se.
5. Kar se da zmanjšaj in obvladuj stres
6. sledi veselju

V košarico

Alan Cohen ima magisterija iz psihologije in človeškega organizacijskega razvoja. Napisal je 27 priljubljenih navdihujočih knjig, vključno z uspešnico A Course in Miracles Made Easy (Tečaj čudežev: preprosto) in nagrajeno knjigo A Deep Breath of Life (Globok dih življenja). Alan je ustanovitelj in direktor organizacije Foundation for Holistic Life Coaching. Poleg tega je osrednji govornik in voditelj na seminarjih na temo življenjskega mojstrstva, duhovnega razvoja in vizijske psihologije. Z družino živi na Havajih.

Morda bi vas zanimalo še

-7%27,90 €25,95 € Biologija prepričanj
dr. Bruce H. Lipton
27,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
-7%27,90 €25,95 € Placebo ste vi
Joe Dispenza
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si